PREMIERLIGA

Liverpool s Lovrenom i Balotellijem pregazio Spurse, Jelavić opet strijelac

Foto: Reuters (Ilustracija)
Liverpool Tottenham
Foto: Reuters (Ilustracija)
Liverpool Tottenham
Foto: Reuters (Ilustracija)
Liverpool Tottenham
Foto: Reuters (Ilustracija)
Liverpool Tottenham
31.08.2014.
u 17:07
Hrvatski napadač u strijelce se upisao u 71. minuti nakon udarca glavom. To mu je već drugi pogodak u tri kola nove sezone Premierlige.
Pogledaj originalni članak

Nikica Jelavić zabio je gol, ali to nije bilo dovoljno da njegov Hull izvuče pozitivan rezultat na gostovanju kod Aston Ville koja je slavila 2:1.

Hrvatski napadač u strijelce se upisao u 71. minuti nakon udarca glavom. To mu je već drugi pogodak u tri kola nove sezone Premierlige. Pogotke za Aston Villu postigli su Agbonlahor (14.) i Weimann (36.).

Liverpool je na gostovanju kod Tottenhama upisao veliku pobjedu, susret na White Hart Lineu je završio 3:0. Strijelci su redse bili su Sterling (8.), Gerrard (49. s 11 metara) i Moreno (60.). Dejan Lovren odigrao je čitavu utakmicu za Liverpool, a debitirao je i Mario Balotelli koji je igrao do 61. minute.

Leicester i Arsenal odigrali su 1:1.

>> Jelavić zabio za Hull u remiju sa Stokeom, Tottenham pregazio QPR

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.