Rüdiger junak dvoboja

Leicester i Chelsea odigrali bez pobjednika u utakmici s četiri pogotka u nastavku

Foto: Reuters/Pixsell
Leicester i Chelsea odigrali bez pobjednika u utakmici s četiri pogotka u nastavku
01.02.2020.
u 15:38
Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić je u igru ušao u 74. minuti
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Chelseaja uspjeli su izvući bod na gostovanju kod Leicestera u utakmici s dva različita lica. Naime, sva četiri pogotka pala su u nastavku, a junak utakmice bio je branič gostiju Antonio Rüdiger koji je i postavio na konačnih 2:2. 

Rüdiger je oba pogotka zabio glavom nakon ubačaja, a prvi puta je zatresao mrežu u 46. minuti za 1:0 vodstvo Londončana.

Ipak, Harvey Barnes je samo osam minuta kasnije pomoću sretnog odbijanca postavio na 1:1, dok je u 64. minuti Benjamin Chilwell iskoristio veliku grešku rezervnog vratara Willyja Caballera.

Argentinac je potpuno nepotrebno istrčao sa svojih vrata, izgubio pojam o prostoru, što je Chilwell iskoristio i nakon ubačaja smjestio loptu uz lijevu vratnicu.

Srećom po goste, Rüdiger se u 71. minuti još jedanput uspješnu vinuo u visine i zabio za 2:2, a do kraja utakmice smo zabilježili još dvije velike prigode za Lisice.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić je u igru ušao u 74. minuti, te je zaradio žuti karton zbog prekršaja s leđa ispred kaznenog prostora svoje momčadi.

Leicester je nakon 25 odigranih utakmica ostao treći s dva boda manje od Manchester Cityja, skupio ih je 49, dok je Chelsea ostao četvrti uz 41 bod. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.