POŽELIO IM SREĆU

Legendarni Hrvat izjavom digao Srbe na noge, a neke se riječi Modriću neće svidjeti

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Legendarni Hrvat izjavom digao Srbe na noge, a neke se riječi Modriću neće svidjeti
05.02.2020.
u 12:17
Hrvatska na Europskom prvenstvu igra u skupini s Engleskom i Češkom, a četvrti sudionik u našoj grupi bit će pobjednik dodatnih kvalifikacija između Norveške, Srbije, Izraela i Škotske
Pogledaj originalni članak

Darijo Srna, legendarni hrvatski kapetan koji je za reprezentaciju upisao 134 nastupa te postigao 22 pogotka, ovih se dana nalazi u turskom Beleku, gdje kao pomoćni trener ukrajinskog Šahtara priprema svoju momčad za nastavak prvenstva, ali i za nastupe u Europskoj ligi. Podsjetimo, Šahtar je izborio europsko proljeće kroz skupinu Lige prvaka u kojoj se nalazio s Manchester Cityjem, Atalantom i našim Dinamom

Na pripremama je porazgovarao i sa srbijanskim novinarima te je dao izjavu koja će zasigurno oduševiti tamošnju javnost

– Kada se gleda pojedinačno reprezentaciju Srbije, to je momčad među deset najboljih u Europi, ali očito nešto ne štima. Nemate podršku s tribina kao Hrvatska. Ne znam što nedostaje, nisam u vašoj svlačionici. Bio sam kapetan Hrvatske 11 godina, eto, pokazalo se i bez mene na Svjetskom prvenstvu u Rusiji veliko zajedništvo. Nema tu prostora za opuštanje – rekao je naš nogometaš, prenosi Sportski žurnal. Srna im je poželio i sreću u dodatnim kvalifikacijama. 

– Nadam se da će Srbija proći u dodatnim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, želim joj sve najbolje. Ima ozbiljnu momčad, individualno prolazi Norvešku i drugu reprezentaciju bez problema. Tu je i ono 'ako', ako se poklopi sve, a vjerujem da hoće, vidjet ćemo se na prvenstvu – poručio je Srna koji je dodao kako u sportu nema mjesta politici.

– Igrao sam protiv Srbije dva puta, nikakvih tenzija nije bilo. To su sve moji prijatelji, brat Kolarov i ostali. Mi bismo se tukli na terenu, ali poslije bismo išli piti i zajedno bismo izlazili. U sportu nema mjesta politici. Svi se poznajemo, ali kada sam na utakmici i Modrića bih udario nogama, kako ne bih nekog drugog – dodao je Srna. 

Podsjetimo, Hrvatska na Europskom prvenstvu igra u skupini s Engleskom i Češkom, a četvrti sudionik u našoj grupi bit će pobjednik dodatnih kvalifikacija između Norveške, Srbije, Izraela i Škotske.  

>>> Pogledajte kamp vatrenih na EURU 2020. 


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

ZE
Zeton
14:50 05.02.2020.

Ne vidim ništa lošeg što je rekao Darijo za Luku i izvučeno je iz konteksta. Normalno ako bi igrali u suprostavljenim ekipama jedan drugog ne bi štedio u žaru borbe. To su pravi sportaši. A nakon utakmice zajedno na pivu. to je to.

IM
Immanuell
14:29 05.02.2020.

Svjetski igrači su i svjetski putnici, navikli na druženje međusobno, na nove ljude i kulture, ali jezik i mentalitet fali. Kad čuju naš jezik bilo koje inačice, odmah se osjete doma. Ne pita se jel bošnjački, srpski, dalmoški, zagorski, šokački izgovor.

SE
serđo12
21:26 05.02.2020.

Darijo je pravi sportaš , a kad smo kod sporta ništa loše nije rekao !