JASAN STAV

Legenda progovorila o Kovaču i poslala poruku čelnicima Bayerna

Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač Bayern
Foto: Reuters/PIXSELL
Arsene Wenger
Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
Niko Kovač
Foto: Andreas Gebert/REUTERS/PIXSELL
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač Bayern
14.10.2018.
u 17:46
- Loš sam nogometni umirovljenik. Nisam prestao raditi na ovoj razini već 35 godina, no možda dva ili tri mjeseca odmora nije tako loše za moje zdravlje.
Pogledaj originalni članak

Bayern je u krizi! Momčad Nike Kovača nije slavila u posljednje četiri utakmice, zbog čega se bivši hrvatski izbornik našao na udaru kritika.

Ipak, ima i onih koji ga brane, a jedan od njih je Arsene Wenger, koji se nedavno uz Zinedinea Zidanea spominjao kao potencijalni Kovačev nasljednik.

- Iznenađen sam krizom Bayerna, kao i svi Nijemci, ali ne i zabrinut. Bayern se uvijek vrati, sada imaju samo lošu fazu. Po meni su najvažnije dvije stvari: da oni ostanu stabilni uz Kovača i da samopouzdanje obnove unutar kluba. Onda će Bayern opet biti jak.

Foto: Reuters/PIXSELL
Arsene Wenger

Wenger je na kraju prošle sezone nakon 22 godine napustio Arsenal, a danas apelira na bolju suradnju s trenerima.

- Danas je toliki stres u ovoj profesiji da je solidarnost između trenera jako, jako važna. U Njemačkoj ima trenera koji imaju potencijal postati izvrsni. Zato je jako važno da imaju podršku kada stvari ne idu dobro.

Francuz ističe da mu u mirovini nije lako.

- Loš sam nogometni umirovljenik. Nisam prestao raditi na ovoj razini već 35 godina, no možda dva ili tri mjeseca odmora nije tako loše za moje zdravlje.

- Bundesliga? Vjerojatno ne, a kada vidite što se događa danas ništa ne može sa sigurnošću reći.

>> Pogledajte i potez kojim Modrić izluđuje protivnike

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.