NBA

LeBronov nasljednik grubo izvrijeđao Nurkića: Previše se**š, a nemaš pojma!

Foto: Reuters/PIXSELL
Jusuf Nurkić i Ben Simmons
Foto: Reuters/Pixsell
Ben Simmons i Dario Šarić
24.02.2019.
u 14:45
Simmons je u NBA ligi poznat kao jedan od onih koji ima problema sa šutom, a Nurkić je to iskoristio kako bi isprovocirao Australca
Pogledaj originalni članak

U dvoboju Portland Trail Blazersa i Philadelphije 76-ersa vidjeli smo zanimljivu situaciju u kojoj su sudjelovali bivši igrač Cedevite Jusuf Nurkić i bivši suigrač Daria Šarića Ben Simmons

Od početka utakmice njih dvojica su bila u sukobu, a sve je dosegnulo vrhunac kod izvođenja slobodnih bacanja koje je izborio australski igrač.

Simmons je u NBA ligi poznat kao jedan od onih koji ima problema sa šutom, a Nurkić je to iskoristio kako bi isprovocirao Australca.

Promašio je prvo slobodno bacanje, a Nurkić je tada glasno proslavio neuspjeh Australca. Simmons je tada prišao Nurkiću prije izvođenja drugog slobodnog bacanja i obratio mu se riječima: "Previše sereš za nekog tko nema pojma."

"To kako Simmons uspijeva šutirati, to jest ne uspijeva, presmiješno je", izjavio je Nurkić nakon utakmice. 

>> Pogledajte nastup hrvatske klape na NBA utakmici

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RM
ruzica_mario
15:53 24.02.2019.

nikad od talibana covjeka..nek ide u Idlib