PROBLEMI

Ladić: Treba mi Lovren, ali neću u rat s Bilićem

Foto: Marko Prpić
Ladić: Treba mi Lovren, ali neću u rat s Bilićem
27.09.2009.
u 09:00
Izbornik mlade reprezentacije odlučio je ne polemizirati u javnosti o njegovom odnosu sa Slavenom Bilićem.
Pogledaj originalni članak

Nesuglasice između dvojice izbornika naših nogometnih reprezentacija nisu neka novost. Slučajevi poput Mandžukićeva, Sharbinijeva, Kalinićeva, Delačeva i Lovrenova koje je Bilić zvao u A reprezentaciju kad su stvarali nepodopštine, ili nisu bili pozvani u mladu k Ladiću, javljuju se s vremena na vrijeme. Jer, kvalitetne komunikacije između te dvojice izbornika nema. Sad Bilić navodno nije mogao dobiti Dražena Ladića da ga pita treba li mu Dejan Lovren, pa ga je pozvao u A-vrstu.

– Imao sam samo jedan propušten poziv za koji sam poslije shvatio da je Bilićev. Zvao me sa skraćenog broja pa nisam isprva shvatio da je on – veli Ladić.

Bilić je rekao da će vam prepustiti Lovrena bude li vam trebao. Treba li vam za utakmicu sa Srbijom?

– U ponedjeljak idem u HNS pa ću o tome razgovarati s glavnim tajnikom. Naravno da sam Lovrena imao u planu. No ako treba A reprezentaciji, nema problema, mi ćemo se snaći.

Zašto je komunikacija s Bilićem tako slaba?

– Neću o takvim stvarima pričati u javnosti niti želim ulaziti u rat s izbornikom A vrste jer rat ne želim – odbio je dublji razgovor o toj temi izbornik mlade vrste.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DO
donyvegy
14:51 27.09.2009.

Pouzdani i strpljivi Ladara troši silnu energiju i živce na naše nadarene, ali neiživljene derane. Poziv u A selekciju trebao bi doći tek nakon zapaženih konstantnih igara u mladoj na preporuku njenog selektora. Mlada bi zapravo trebala biti glavna briga HNSa no čini se da su prezauzeti....