2. HNL

Kustošija pod vodstvom Zubića u gostima pobijedila Dinamo II

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Kustošija pod vodstvom Zubića u gostima pobijedila Dinamo II
29.09.2018.
u 16:34
Kustošija je danas igrala pod vodstvom Ivana Zubića, koji je na klupi zamijenio Denisa Bezera, glavnog trenera koji je nakon pobjede protiv Varaždina doživio moždani udar.
Pogledaj originalni članak

U šestom kolu 2. HNL Kustošija je u gostima došla do velike pobjede, slavila je protiv Dinama II rezultatom 2:0. Gosti su bolje otvorili susret i poveli već u 6. minuti kada je mrežu zatresao Deak.

S tim rezultatom otišlo se na odmor, a 13 minuta prije kraja susreta priču je zaključio Čakarun, kojem je asistirao danas odlični Vragolović.

>>Pogledajte ljubavnu priču Vanje i Luke Modrić

Kustošija je danas igrala pod vodstvom Ivana Zubića, koji je na klupi zamijenio Denisa Bezera, glavnog trenera koji je nakon pobjede protiv Varaždina doživio moždani udar. Srećom, dobro se oporavlja, a momčad je ostavio u dobrim rukama jer je Kustošija danas prikazala dobru igru i došla do važne pobjede.

Kustošija je tako došla do treće pobjede u prvenstvu i sad ima deset bodova, a čime je, barem privremeno, na drugoj poziciji ljestvice. Dinamo II ima bod manje

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.