na utakmici bullsa i cavaliersa

Kukoč podbacio loptu Bullsima

Foto: Arhiva VL
Kukoč podbacio loptu Bullsima
23.04.2010.
u 15:46
Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč u četvrtak je nazočio trećoj utakmici četvrtfinalne serije Istočne konferencije NBA lige između "njegovih" Chicago Bullsa i Cleveland Cavaliersa.
Pogledaj originalni članak

Svojoj je bivšoj momčadi, s kojom je osvojio tri naslova NBA prvaka u drugoj polovici devedesetih godina prošlog stoljeća, očigledno donio sreću, s obzirom na to da su Bullsi slavili 108-106 smanjivši zaostatak u seriji na 2-1.

Kukoč je uoči početka utakmice, praćen stajaćim ovacijama prepune dvorane, podbacio loptu.

Nakon utakmice mogao je čestitati Vinnieju Del Negru. Današnji trener Bullsa igrao je s Kukočem u najboljem sastavu talijanskog Benettona u sezoni 1991/1992.

Zajedničkim su naporima Del Negro, tada najbolji strijelac talijanske lige, i Kukoč donijeli klubu prvi naslov prvaka u njegovoj povijesti. Tu je momčad vodio hrvatski trener Petar Skansi.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.