PRVI TRENING

Kranjčar posjetio igrače Hajduka, a 'pola' Ukrajine mega zvijezdu Milevskog

Foto: Hajduk.hr
Hajduk
Foto: Hajduk.hr
Hajduk
Foto: Hajduk.hr
Hajduk
19.08.2014.
u 20:00
Niko je poželio sreću svom klubu, a navijači i brojni predstavnici medija zanimali su se za Milevskog.
Pogledaj originalni članak

Na travnjaku prekrasnog zdanja Olimpijskog stadiona u Kijevu odradili su nogometaši Hajduka službeni trening uoči prve utakmice Play-offa Europske lige, u posjetu im je stigao i Niko Kranjčar.

Poželio im je sreću i rekao da će sigurno gledati susret. Naime, on je još uvijek u Kijevu jer je član Dinama. Ukoliko Harry Redknapp ne uspije u svojim naporima, Niko će u Ukrajini i ostati.

Inače, golem je interes ukrajinskih medija za dvoboj Dnjipra i Hajduka, a značajno je tome utjecalo i pojavljivanje Artema Milevskog koji je kod kuće velika zvijezda.

Od dočeka navijača i novinara u kijevskoj zračnoj ulici pa pred hotelom gdje obožavatelji cijelo vrijeme dežuraju, sve do dolaska na Olimpijski stadion gdje je bivši najbolji igrač Ukrajine doista obožavan.

>> Kalinić: Hajduk mi je dao sve, neću slaviti ako zabijem gol

>> Hajdukovci odletjeli u Ukrajinu: Puni smo samopouzdanja

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BS
bravo_sammir
03:26 20.08.2014.

Naprijed hajduk, prodjite u skupinu. Bodrim sve nase klubove, a posebno dinamo, to bi sve ljubitelji nogometa trebali i oni u skupinama (kos sto su bbb, totcida, armada i sotale) ako ista vrijede i ako su normalni