Njemačka liga

Hrvat sam srušio Borussiju! Čudesni Kramarić u Dortmundu zabio 4 gola

Foto: Reuters/PIXSELL
Andrej Kramarić
Foto: Reuters/PIXSELL
Andrej Kramarić
Foto: DPA/PIXSELL
Andrej Kramarić
Foto: Reuters/PIXSELL
Andrej Kramarić
Foto: Reuters/PIXSELL
Andrej Kramarić
Foto: Reuters/PIXSELL
Andrej Kramarić
Foto: Reuters/PIXSELL
Andrej Kramarić
27.06.2020.
u 17:22
Bayern je gostujućom pobjedom protiv Wolfsburga (4:0) proslavio novi naslov u Bundesligi, osmi u nizu i ukupno 30. u povijesti
Pogledaj originalni članak

Andrej Kramarić je zabio četiri gola za Hoffenheim na gostovanju protiv dortmundske Borussije. U posljednjem 34. kolu njemačke lige njegova je momčad pobijedila žuto-crne s 4:0!

Bayern je gostujućom pobjedom protiv Wolfsburga (4:0) proslavio novi naslov u Bundesligi, osmi u nizu i ukupno 30. u povijesti.

Foto: Reuters/PIXSELL
Andrej Kramarić

Hrvatski reprezentativac imao je sjajan dan u Dortmundu. Andrej je prvi gol zabio u 8. minuti nakon dodavanja s Kaderabekom, a njegov udarac izvan šesnaesterca bio je vrlo precizan, lopta je završila u iza leđa Burkija.

U 30. minuti Kramarić je postigao i drugi pogodak. Sjajno je pratio akciju, a udarac Skova spretno je skrenuo u Borussijinu mrežu za 2:0.

Vatreni je sjajnu formu potvrdio u drugom poluvremenu. U 48. minuti Kramarić je na dodavanje Bebuoa zabio za 3:0, a dvije minute kasnije pogodio je i s bijele točke za uvjerljivo vodstvo Hoffenheima od 4:0.

Kramarić je igrao do 70. minute, a zamijenio ga je Bruun Larsen.

Hrvatski napadač bio je strijelac i prošlog tjedna u dvoboju protiv Union Berlina.

Hoffenheimu je ta pobjeda donijela plasman u Europsku ligu, a Borussiji poraz nije ništa značio. Momčad iz Dortmunda već ranije je osigurala drugo mjesto sa 69 bodova i plasman u Ligu prvaka.

To isto su ostvarili i RB Leipzig te Borussia (M), koji su pobjedama zadržali prednost u odnosu na Bayer Leverkusen.

Evo i ostalih rezultata posljednjeg kola njemačke lige: Augsburg - RB Leipzig 1:2, Bayer Leverkusen - Mainz 1:0, Borussia (M) - Hertha 2:1, Eintracht - Paderborn 3:2, Freiburg - Schalke 4:0, Union Berlin - Fortuna Dusseldorf 3:0,  Werder - Köln 6:1, Wolfsburg - Bayern 0:4.

>> Samo još tri osobe na svijetu znaju što i ovaj Hrvat, pogledajte kako to radi!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PE
PetiElement
17:02 27.06.2020.

Bravo Kramarić!!!! 👏

ZI
ziko555
17:48 27.06.2020.

Dobar si Krama