Slijedi veliki derbi

Kovač čuo najljepše moguće riječi uoči gostovanja u Dortmundu

Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Robert Lewandowski
Foto: Reuters/Pixsell
Uli Hoeness i Karl-Heinz Rummenigge
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
08.11.2018.
u 08:50
Branit ću Kovača do krvi, rekao sam to već prije nekoliko dana, a sada ističem ponovo jer moje izjave nemaju rok trajanja od dva do tri tjedna, rekao je predsjednik Bayerna
Pogledaj originalni članak

Uli Hoeneß, predsjednik Bayerna, ponovo je naglasio nakon pobjede nad AEK-om s rezultatom 2:0 u četvrtom kolu Lige prvaka da Niko Kovač ne treba brinuti za svoju poziciju u klubu, ma što mediji pisali i ma tko ga kritizirao.

Hoeneß je naglasio da je itekako svjestan kakvu Kovač ima situaciju u svlačionici, odnosno da su mu čelnici kluba u ruke dali vruć krumpir.

– Momčad nam je u tranziciji, a uz to imamo mladog trenera s kojim trebamo biti strpljivi. Branit ću Kovača do krvi, rekao sam to već prije nekoliko dana, a sada ističem ponovo jer moje izjave nemaju rok trajanja od dva do tri tjedna – rekao je predsjednik Bayerna te tako potvrdio da sudbina hrvatskog trenera neće ovisiti o velikom derbiju.

Podsjetimo, Bayern u subotu ide na noge zahuktaloj dortmundskoj Borussiji koja se trenutačno nalazi na čelu Bundeslige s četiri boda prednosti ispred Borussije iz Mönchengladbacha i Bayerna.

– Nakon mnogo vremena stižemo u Dortmund kao autsajderi. Borussia zasad ima odličnu sezonu, a na nama je da se nastavimo popravljati. Moramo ponovo početi igrati nogomet pun samopouzdanja. Posljednjih tjedana nismo igrali dobro, čak su se i naši iskusni igrači gubili.

– I protiv AEK-a smo u prvom dijelu bili nesigurni, preoprezni, ali i za nas nekarakteristično spori. Ipak, u nastavku smo odigrali bitno bolje – naglasio je predsjednik bavarskog kluba nakon pobjede koja je Bayernu praktički osigurala osminu finala u Ligi prvaka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar southman
southman
08:55 08.11.2018.

Pametan predsjednik ! U startu dao igračima na znanje da im se neće isplatiti "tankiranje" utakmice sa Borussijom.

MA
maziko
09:07 08.11.2018.

Sta cete sad novinari. 🤣🤣🤣

MA
Marko1337
09:04 08.11.2018.

Kovač je velikan. a prvenstveno kao čovjek, domoljub na ponos svog naroda, a uprav takve karakteristike su žar na ranu jugo srpske gamadi, zat su tako odurno njihovi mediji blatili tog čovjeka.