Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan D

Kovač i Solari moraju dokazati da je u Realu i Bayernu sve u redu

07.11.2018.
u 10:12

Ne pomaže Kovaču u cijeloj priči ni treće mjesto na tablici Bundeslige

Još uvijek se ne stišava galama oko Bayernova trenera Nike Kovača i lošeg odnosa s igračima. Pišu o tome svi njemački, ali i hrvatski mediji.

Ne pomaže Kovaču u cijeloj priči ni treće mjesto na tablici Bundeslige.

1/7

No, priliku da neke stvari ispravi, a neke dokaže ima u Ligi prvaka gdje dočekuje AEK (Arena sport 4, srijeda 21 sat). Priliku da se dokaže imat će i Santiago Solari, novi trener Real Madrida.

Dobro je krenuo na klupi Madriđana, upisao je dvije pobjede u prve dvije utakmice, a sada svi od njega očekuju i onu još važniju od onih u domaćem prvenstvu i kupu.

Kraljevi u novom kolu Lige prvaka idu u goste Viktoriji Plzen (Arena sport 3, 21 sat). Juventus će s Marijem Mandžukićem i Cristianom Ronaldom pokušati učvrstiti prvu poziciju na tablici skupine H. Torinska stara dama gostuje kod Manchester Uniteda (Arena sport 1, 21 sat).

Osim tih utakmica, sastaju se još i Lyon i Hoffenheim (21 sat Andreja Kramarića). Hrvatski reprezentativac imat će priliku povećati svoju golgetersku statistiku, ali i pokušati maknuti svoj klub s posljednjeg mjesta na tablici u skupini F.

>> Pogledajte potez kojim Modrić izluđuje protivničke obrane

Komentara 1

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
10:14 07.11.2018.

Niko se predugo motao po zabacenom balkanu i izgubio je svoj njemački dišpet za rad, red i poštenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije