Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijedi veliki derbi

Kovač čuo najljepše moguće riječi uoči gostovanja u Dortmundu

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.11.2018.
u 08:50

Branit ću Kovača do krvi, rekao sam to već prije nekoliko dana, a sada ističem ponovo jer moje izjave nemaju rok trajanja od dva do tri tjedna, rekao je predsjednik Bayerna

Uli Hoeneß, predsjednik Bayerna, ponovo je naglasio nakon pobjede nad AEK-om s rezultatom 2:0 u četvrtom kolu Lige prvaka da Niko Kovač ne treba brinuti za svoju poziciju u klubu, ma što mediji pisali i ma tko ga kritizirao.

Hoeneß je naglasio da je itekako svjestan kakvu Kovač ima situaciju u svlačionici, odnosno da su mu čelnici kluba u ruke dali vruć krumpir.

– Momčad nam je u tranziciji, a uz to imamo mladog trenera s kojim trebamo biti strpljivi. Branit ću Kovača do krvi, rekao sam to već prije nekoliko dana, a sada ističem ponovo jer moje izjave nemaju rok trajanja od dva do tri tjedna – rekao je predsjednik Bayerna te tako potvrdio da sudbina hrvatskog trenera neće ovisiti o velikom derbiju.

Podsjetimo, Bayern u subotu ide na noge zahuktaloj dortmundskoj Borussiji koja se trenutačno nalazi na čelu Bundeslige s četiri boda prednosti ispred Borussije iz Mönchengladbacha i Bayerna.

– Nakon mnogo vremena stižemo u Dortmund kao autsajderi. Borussia zasad ima odličnu sezonu, a na nama je da se nastavimo popravljati. Moramo ponovo početi igrati nogomet pun samopouzdanja. Posljednjih tjedana nismo igrali dobro, čak su se i naši iskusni igrači gubili.

– I protiv AEK-a smo u prvom dijelu bili nesigurni, preoprezni, ali i za nas nekarakteristično spori. Ipak, u nastavku smo odigrali bitno bolje – naglasio je predsjednik bavarskog kluba nakon pobjede koja je Bayernu praktički osigurala osminu finala u Ligi prvaka.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar southman
southman
08:55 08.11.2018.

Pametan predsjednik ! U startu dao igračima na znanje da im se neće isplatiti "tankiranje" utakmice sa Borussijom.

MA
maziko
09:07 08.11.2018.

Sta cete sad novinari. 🤣🤣🤣

MA
Marko1337
09:04 08.11.2018.

Kovač je velikan. a prvenstveno kao čovjek, domoljub na ponos svog naroda, a uprav takve karakteristike su žar na ranu jugo srpske gamadi, zat su tako odurno njihovi mediji blatili tog čovjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije