Basel

Kostelić uspješno operiran, povratak na stazu 10. ožujka

Foto: AFP
Kostelić uspješno operiran, povratak na stazu 10. ožujka
13.02.2012.
u 18:13
Ivica Kostelić uspješno je operiran u klinici Bruderholz u Baselu. Operacija koju su izveli prof. dr. Werner Müller i dr. Claude Müller potvrdila je dijagnoze liječnika kao i nalaze magnetne rezonancije dr. Igora Borića
Pogledaj originalni članak

Ivici Kosteliću odstranjen je komadić puknutog medijalnog meniska desnog koljena koji je stvarao bolove i onemogućavao punu ekstenziju koljena.

Liječnička ekipa iz Basela smatra da je menisk puknuo prilikom doskoka za velikih skokova na spustu u Sočiju, a da je za vrijeme kombinacijskog slaloma zbog rotacija taj komadić meniska samo otpao.

Ohrabrujuća vijest je da je stanje prednjeg križnog ligamenta i hrskavice u desnom Ivičinu koljenu zadovoljavajuće te da se hrskavica oporavlja bolje od očekivanoga.

Ivica Kostelić do srijede će ostati u Baselu, gdje će obaviti početnu rehabilitaciju, a u četvrtak nastavlja s rehabilitacijom u Daruvarskim toplicama pod nadzorom dr. Božidara Egića.

Ako prvih dana ne bude većih bolova te ako tijek rehabilitacije bude tekao normalno i prema planu, povratak Ivice Kostelića utrkama Svjetskog kupa mogao bi biti u Kranjskoj gori 10. ožujka.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

MY
mysel
18:29 13.02.2012.

dali tko zna koliko kosta magnetska rezonanca recimo djecje glave kvalitete kao kod sportasa ozbiljno je hvala unaprijed

KL
klubuhb1
18:59 13.02.2012.

Znači da je sezona gotova, od odbrane velikog globusa ništa. Možda je bolje da se ne forsira pa da odskija samo onak rutinski. Da se stvar ne zakomplicira.

BA
balance
18:26 13.02.2012.

majstore zelim ti sto brzi oporavak