TRAŽENI 22-GODIŠNJAK

Kosovski mediji: Dinamo želi dovesti reprezentativca i najboljeg strijelca kosovske lige

Foto: Albi Mall Superliga
Kosovski mediji: Dinamo želi dovesti reprezentativca i najboljeg strijelca kosovske lige
31.05.2023.
u 14:19
Rrahmani ima 22 godine i najbolji je strijelac kosovske lige ove sezone sa 16 pogodaka iz 29 nastupa, a u dresu Ballkanija je ove sezone u svim natjecanjima u 44 nastupa zabio 24 gola i upisao sedam asistencija
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Dinamo uspješno obranio naslov HNL prvaka u sezoni 2022./2023., trener zagrebačke momčadi Igor Bišćan traži napadača za iduću sezonu.

Na popisu želja već se neko vrijeme nalaze Matija Frigan iz Rijeke, Žan Vipotnik iz Maribora, Monsef Bakrar iz Istre, ali i novo ime koje se sada pojavilo – Albion Rrahmani, pišu kosovski mediji.

Rrahmani ima 22 godine i najbolji je strijelac kosovske lige ove sezone sa 16 pogodaka iz 29 nastupa, a u dresu Ballkanija je ove sezone u svim natjecanjima u 44 nastupa zabio 24 gola i upisao sedam asistencija. Stigao je i do A-reprezentacije Kosova.

Kosovski medij Dukagjini piše da ga osim Dinama žele i brojni nizozemski prvoligaši, a vrijednost prema Transfermarktu mu je 350 tisuća eura.

VEZANI ČLANCI:

Dinamo je ove sezone u svojem kadru među središnjim napadačima imao hrvatskog reprezentativca Brunu Petkovića, povremenog švicarskog reprezentativca Josipa Drmića te mladog Frana Topića. Međutim, veznjaci i krilni igrači poput Luke Ivanušeca, Martina Baturine, pa i Mislava Oršića u prvom dijelu sezone su generalno bili efikasniji.

Napadač FC Ballkanija Rrahmani je već ranije ove godine odbio prelazak u Ukrajinu, a kosovski mediji također navode da je prošle godine odbio transfer u Češku, no da je sada zainteresiran za odlazak iz domaće lige.

 
 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.