Atraktivna Meg

Konkurent Nikole Vlašića ima vruću motivaciju izvan igrališta

Foto: Instagram
Konkurent Nikole Vlašića ima vruću motivaciju izvan igrališta
21.09.2017.
u 09:50
Dominic Calvert-Lewin (20) jedan je od većih talenata na Otoku, a u vezi je s neodoljivom manekenkom Meg Lilley.
Pogledaj originalni članak

Evertonov veznjak Dominic Calvert-Lewin (20) na sinoćnjem susretu Liga kupa protiv Sunderlanda pokazao je zašto ga smatraju jednim od većih talenata na Otoku. Momčad iz Liverpoola slavila je sa 3:0, a  Calvert-Lewin zabio je dva gola (u 38. 51. minuti).

Taj je mladić inače konkurent u momčadi našem Nikoli Vlašiću (19) koji je također sinoć briljirao pa su obojica nagrađena najvišim ocjenama u engleskim medijima.

A osim za nogomet, 20-godišnji veznjak iskazuje i talent za odabir privlačnih djevojaka. Njegova odabranica, model Megan Lilley, s kojom je devet mjeseci u vezi, jedna je od najatraktivnijih žena na Otoku i nema sumnje da je velika motivacija veznjaku Evertona.

 

 

 

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
10:17 21.09.2017.

Kako li se samo nanjuše ti talenti on za nogomet ona za druge stvari

ZO
zoranos
11:04 21.09.2017.

Lijepa, ali ... lutkica. Tu je samo da zadovolji muške potrebe i za to dobije novac. Nekad se to zvalo ... a danas su ti ljudi na naslovnicama i simboliziraju ljubav i uspijeh, pa ih onda mladi gledaju i uzimaju za uzore. Dakle u vremenu smo kada su *** postale uzor mladima - fantastično!

NA
narod1
11:43 21.09.2017.

Dok je novaca tih sponzoruša nikada neće usfaliti. Najsmješniji su mi samo brojni tobože znanstveni napisi kojima smo bombardirani kako su žene nježne, kako traže ljubav i pažnju. A ustvari 'gore' su od nas sto puta po pitanju morala