EUROPSKI IZAZOV

Koje od dva "riječka" lica će Dinamo pokazati u Beču? Evo gdje gledati utakmicu!

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Koje od dva "riječka" lica će Dinamo pokazati u Beču? Evo gdje gledati utakmicu!
21.10.2021.
u 10:10
Plavi su potvrdili kroz povijest, a posebno prošle sezone, da im leže austrijske momčadi.
Pogledaj originalni članak

Dinamo se remijem u Rijeci (3:3) napunio samopouzdanjem jer dostigao je 0:3 iz prvog poluvremena, što nije mala stvar na Rujevici. Uvertira je to u susret trećeg kola protiv Rapida u Beču (od 18:45), što će biti podosta izazovno.

Iako domaćin nema nijedan bod i nije zabio gol, ne treba ga podcjenjivati. Protiv Genka su Austrijanci u posljednjim trenucima susreta poraženi, a West Ham ih je pobijedio identičnim rezultatom kao i Dinamo - 2:0.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
UEFA Europska liga, KRC Genk - GNK Dinamo

Ne ide Rapidu ni u domaćem prvenstvu, gdje je tek osmi s 12 bodova iz 11 susreta. Sve to sugerira ono što je i trener bečke momčadi Dietmar Kühbauer izjavio:

- Mi smo autsajderi protiv Dinama!

Uz to, plavi su potvrdili kroz povijest, a posebno prošle sezone, da im leže austrijske momčadi. Nakon 0:0 protiv Feyenoorda i CSKA prije godinu dana, u trećem kolu pao je Wolfsberger (1:0), u tom trenutku prva momčad skupine.

No treba biti oprezan, ranjena momčad kao Rapid ili će se raspasti protiv Dinama ili pružiti utakmicu za pamćenje. A tako nešto ponajviše ovisi o načinu na koji će se hrvatski prvak postaviti. Ukoliko to bude kao u prvih 45 minuta s Rijekom, neće biti dobro. Ako bude kao u drugih 45 minuta, razloga za brigu ne treba biti, svjedočit ćemo slavlju nogometaša Damira Krznara, zajedno s oko 3000 navijača koji će se naći na tribinama.

Oni koji nisu te sreće da susret prate uživo na stadionu, moći će to putem malih ekrana na Arena Sport 1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KA
kažemja
16:42 21.10.2021.

Ajmo Dinamo!!!!

MA
maxwell12
11:43 21.10.2021.

Nema predaje!