Moguće pojačanje

Ko to more platit? Na Poljudu ga silno žele, ali za Hajduk bi mogao biti preskup

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Kristijan Lovrić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Kristijan Lovrić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Marin Brbić
04.12.2019.
u 09:10
Činjenica je da se o mogućem transferu Lovrića pričalo u nedjelju na Poljudu, a za stolom je s predsjednikom Hajduka Marinom Brbićem bio sportski direktor Gorice Mindaugas Nikoličius. A tema je, osim Lovrića, bio i mogući Nikoličiusov dolazak u Hajduk.
Pogledaj originalni članak

 

Poraz 0:4 od Rijeke dobro je potresao Poljud, pa su čelnici Hajduka krenuli u akciju. Prva je dovođenje sportskog direktora, jer nakon odlaska Saše Bjelanovića ta je stolica posljednjih mjesec dana prazna.

A ako je bijelima neka funkcija trenutačno važna, onda je to funkcija sportskog direktora, pred kojim će onda biti zadaća pronaći igrače koji bi poboljšali momčad.

Teško će ga platiti

Jedan od igrača kojeg bijeli jako žele je Goričin krilni napadač Kristijan Lovrić. Skandirala mu je nedavno i Torcida, sigurno je da bi bio veliko pojačanje za Hajduk, ali veliko je pitanje može li se taj transfer ostvariti.

Ponajviše zbog odštete, budući da će Gorica za svog najboljeg igrača sigurno tražiti 4-5 milijuna eura, što bi bio za poljudski klub bila rekordno plaćena odšteta.

Jedna od opcija je i da Hajduk plati manje od toga, a onda u idućem transferu da veliki postotak Gorici.

Činjenica je da se o mogućem transferu Lovrića pričalo u nedjelju na Poljudu, a za stolom je s predsjednikom Hajduka Marinom Brbićem bio sportski direktor Gorice Mindaugas Nikoličius. A tema je, osim Lovrića, bio i mogući Nikoličiusov dolazak u Hajduk.

Na Poljudu su oduševljeni Litavcem koji je u Goricu u protekle dvije sezone za sitan novac ili besplatno doveo nekoliko sjajnih igrača (Atiemwen, Miya, Cherif Ndiaye, Zwolinski...). Nikoličiusu također imponira interes splitskog velikana, no svjestan je da na Poljudu ne bi imao mir i slobodu koju ima u Gorici.

Također, ugovor s Goricom vrijedi mu još dvije i pol godine.

Brbićeva prva želja je Nikoličius, ali ima još kandidata s kojima je razgovarao.

I Stanić je ozbiljan kandidat

– Razgovaramo, pregovaramo, ispitujemo. Razgovarao sam valjda s 15 ljudi, ali nemamo razloga za žurbu. Neće se ništa preko noći rješavati niti ćemo preko noći naći osobu koja će biti sportski direktor kluba. Pratimo stanje i razgovaramo – rekao je Brbić.

Među kandidatima s kojima je predsjednik Hajduka razgovarao je i Mario Stanić. Slavni vatreni već je bio u kombinacijama za Hajduk kada je kratkoročni predsjednik Jasmin Huljaj dogovorio pa otkazao trenerski angažman Igoru Tudoru.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DE
derin
00:44 05.12.2019.

Velika razlika između Hajduka i Dinama kad dinamo ima nekog mladog kapitalca, on će ga gurati. Hajduk ima mladog Vuškovića, stopera, već je Fiorentina nudila 3 milijuna eura za njega, pa umjesto da na proljeće počinju čovjeku davati minutažu, oni žele vratiti Maloču! I Hajduku treba ozbiljan centarfor, a ne Erceg i na ljeto bi mogao ostati bez cijele veze.

Avatar nekakav
nekakav
12:06 04.12.2019.

očito je porasla prodaja jogurta i japanki! jer s kojim novcem to hajduk misli platiti ove igrače? gorica je bolja momčad od hajduka, sa lijepim izgledima da iduće sezone igra europu. i ove je trebala, ali zbog političkih igara i sudaca sklonih hajduku, nije. lovrić nek pazi što radi, koketira sa hajdukom, al mora znati da se tamo, u hajduku, uglavnom propada zadnjih godina. ove posebno.

SS
sokac sa drave
10:34 04.12.2019.

Od svega toga nema nista.Nije dinamo toliko lud da ga pusti iz vlastite kuce,oni su njega odavno kaparili (bezecirali).