Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moguće pojačanje
Povratak na članak

Ko to more platit? Na Poljudu ga silno žele, ali za Hajduk bi mogao biti preskup

Činjenica je da se o mogućem transferu Lovrića pričalo u nedjelju na Poljudu, a za stolom je s predsjednikom Hajduka Marinom Brbićem bio sportski direktor Gorice Mindaugas Nikoličius. A tema je, osim Lovrića, bio i mogući Nikoličiusov dolazak u Hajduk.

Komentari 3

DE
derin
00:44 05.12.2019.

Velika razlika između Hajduka i Dinama kad dinamo ima nekog mladog kapitalca, on će ga gurati. Hajduk ima mladog Vuškovića, stopera, već je Fiorentina nudila 3 milijuna eura za njega, pa umjesto da na proljeće počinju čovjeku davati minutažu, oni žele vratiti Maloču! I Hajduku treba ozbiljan centarfor, a ne Erceg i na ljeto bi mogao ostati bez cijele veze.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:06 04.12.2019.

očito je porasla prodaja jogurta i japanki! jer s kojim novcem to hajduk misli platiti ove igrače? gorica je bolja momčad od hajduka, sa lijepim izgledima da iduće sezone igra europu. i ove je trebala, ali zbog političkih igara i sudaca sklonih hajduku, nije. lovrić nek pazi što radi, koketira sa hajdukom, al mora znati da se tamo, u hajduku, uglavnom propada zadnjih godina. ove posebno.

VL
SS
sokac sa drave
10:34 04.12.2019.

Od svega toga nema nista.Nije dinamo toliko lud da ga pusti iz vlastite kuce,oni su njega odavno kaparili (bezecirali).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.