Sportski direktor

Klaus Allofs: Perišića ne želimo prodati, nudimo mu novi ugovor

Foto: NordPhoto/PIXSELL
Klaus Allofs: Perišića ne želimo prodati, nudimo mu novi ugovor
01.04.2015.
u 23:16
- Ivan treba ponovno uloviti mjesto u prvoj postavi. Igranje za reprezentaciju Hrvatske mu je odlično došlo da uhvati formi
Pogledaj originalni članak

Ivan Perišić vratio se nakon ozljede i uskoro bi se trebao ponovno ustaliti u prvoj momčadi Wolfsburga. Vukovima dobro ide, drugi su u njemačkoj ligi, a s hrvatskim reprezentativcem bit će još bolji. A njihov sportski direktor Klaus Allofs u razgovoru za Kicker potvrdio je da pripremaju novi ugovor za Perišića.

- Razgovarali smo s njim i jasno je da želimo produžiti ugovor, rekao je Allofs, a Kicker navodi da je nedavno na pregovorima bio Ivanov agent Tonči Martić.

- Dobili smo pozitivne signale. Ivan se odlično razvio i ne želimo ga prodati. Ako se izravno plasiramo u Ligu prvaka, razgovori će biti mnogo jednostavniji.

Perišić je nastupio za Hrvatsku i postigao lijepi pogodak, što će mu dati samopouzdanje.

- Ivan treba ponovno uloviti mjesto u prvoj postavi. Igranje za reprezentaciju Hrvatske mu je odlično došlo da uhvati formi.

>>Svaka čast Pelleu i Ederu, ali nisu ni sjena Mandži i Perišiću!

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.