RATNI ZLOČINAC

Kapetan Dragan žestoko napao Đokovića, a sve zbog Hrvata!

Foto: instagram.com/djokernole
Novak Đoković, Luka Modrić i Keylor Navas
Foto: News Syndication/PIXSELL
Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
Stan Wawrinka i Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
22.05.2019.
u 22:07
Vasiljković se, između ostalog, dotaknuo i najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića nakon, kako kaže, tenisačeva "hvalospjeva Hrvatima".
Pogledaj originalni članak

Ratni zločinac Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, koji je u Hrvatskoj osuđen na osuđenog na 13 i pol godina zatvora poslao je pismo javnosti u Srbiji. 

U njemu se između ostalog dotaknuo i najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića nakon, kako kaže, tenisačeva "hvalospjeva Hrvatima".

"Ne smijemo istom "četkom" obojiti sve Hrvate. Postoje metode da se prebroje i izdvoje časni i hrabri. Evo, predlažem nedavni video gdje su u hrvatskom Splitu, na rivi, napadnuti tvoji kolege sportaši koji su pozvani u goste, a zatim mučki napadnuti. Slažeš li se, Nole, da samo najgori ljudski ološ bez časti, napada svoje goste?", napisao je Vasiljković u pismo koje nećemo u cijelosti prenositi jer je prepuno budalaština.

Ovom ratnom zločincu očito smeta što je Novak Đoković u dobrim odnosima s hrvatskim sportašima. Podsjećamo, najbolji tenisač svijeta je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji nakon što je Srbija ispala rekao da će navijati za Hrvatsku što mu je dio njegovih sunarodnjaka zamjerio.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

IL
ilicak
00:13 23.05.2019.

Novak Đoković je čovjek a Dragan kapetan je đubre od čovjeka

Avatar jeremija1
jeremija1
00:23 23.05.2019.

Draganče zaboravlja da je on napravil još gore ; on je ko gost napal domaćine ! I ubijal !

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
22:53 22.05.2019.

Novak je pola hrvat,pola crnogorac!Tak je sam nedavno rekel!