incident u čatežu

Kamenovan autobus Crvene zvezde, sumnja se da su počinitelji hrvatski huligani

Foto: Screenshot YouTube
Autobus
Foto: Crvenazvezdafk.com
Autobus
22.06.2015.
u 09:30
Članovi beogradskog kluba najprije su se verbalno sukobili s nekoliko navijača u Aqua parku nakon čega su huligani kamenjem razbili vjetrobransko staklo na Zvezdinom autobusu.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Crvene zvezde za novu sezonu pripremaju se u slovenskim Termama Čatež, a u nedjelju ih je omeo incident s nekoliko huligana.

Članovi beogradskog kluba najprije su se verbalno sukobili s navijačima u Aqua parku nakon čega su huligani kamenjem razbili vjetrobransko staklo na Zvezdinom autobusu, pišu srbijanski mediji i dodaju kako u trenutku vandalskog čina nitko nije bio u vozilu.

Slovenska policija ubrzo je na slovensko - hrvatskoj granici uhitila osumnjičene, a mediji u Srbiji pišu kako je riječ o hrvatskim navijačima.

>>Zoran Stevanović iz organizacije FARE otkrio kakva kazna očekuje Hrvatsku!

>>Prijeti li Hrvatskoj nova kazna? Kukasti križ na Poljudu, Talijani se žalili Uefi

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

MO
morska
10:07 22.06.2015.

Ajmo mi vidjeti tko su i sto su pa cemo onda donositi zakljucke. A novinari brze-bolje "preneli vest" ne bi li obiljezili danasnji datum. Kakvo novinarstvo.

VU
Vinko U
09:42 22.06.2015.

Odmah sumnja na " ustaše " Vecernji prenesi sto nam susedi srbijanci pisu.

Avatar pretorijanac
pretorijanac
09:44 22.06.2015.

Neka se žale onom četniku... ministru Vulinu !