Europske lige

Kaliniću pola sata u porazu Milana, Newcastle nadigrao Swansea

Foto: Reuters/Pixsell
Nikola Kalinić
Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
Burnley - C. Palace
Foto: Reuters/Pixsell
Lazio - Milan
Foto: Reuters/Pixsell
Burnley - C. Palace
Foto: Reuters/Pixsell
Lazio - Milan
Foto: Reuters/Pixsell
Burnley - C. Palace
10.09.2017.
u 19:25
Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić ušao je u momčad Milana u 56. minuti kada je njegova momčad gubila 0:4
Pogledaj originalni članak

U obje nedjeljne utakmice 4. kola engleskog nogometnog prvenstva gledatelji su mogli vidjeti po jedan pogodak, Burnley je na svom Turf Muiru svladao Crystal Palace sa 1:0 (1:0), dok je Newcastle kao gost nadigrao Swansea također sa 1:0 (0:0). 

Tri boda Burnleyju donio je Chris Wood pogotkom već u 3. minuti, dok je Newcastle do pobjede u Walesu doveo Jamaal Lascelles u 76.   

Burnley je sada sedmi sa sedam bodova, dok je Newcastle skočio na 10. mjesto sa šest bodova. Swansea je 15. sa četiri boda, dok je Crystal Palace pretposljednji, 19. bez bodova.                                  

Kolo će u ponedjeljak zaključiti trenutačno posljednji West Ham i najugodnije iznenađenje početka prvenstva Huddersfield.

Na vrhu ljestvice su dva kluba iz Manchestera sa po 10 bodova, jedan manje ima branitelj naslova Chelsea.   

U derbiju trećeg kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je u Rimu porazio Milan 4:1 uz tri pogotka Cira Immobilea.

Utakmica je kasnila sat vremena zbog nevremena koje je zahvatilo taj dio Italije. Zbog jake kiše je pomaknut i početak utakmice Benevento - Torino sa 15 na 18 sati, a još uvijek je upitno odigravanje večerašnjeg dvoboja Bologna - Napoli.

Lazio je odigrao fantastično. Nebesko plavi su nakon 49 minuta vodili 4:0, a do kraja utakmice gosti su uspjeli zabiti tek utješni pogodak.

Junak utakmice bio je Ciro Immobile koji je zabio prva tri gola (38-11m, 43, 48), a potom asistirao Luisu Albertu za četvrti pogodak (49). Zanimljivo, Lazio je uništio Milan u svega 10 minuta, postigavši četiri gola od 38. do 48. minute. Poraz Milana ublažio je Riccardo Montolivo u 56. minuti. Pobjedu domaćina pokvarilo je tek isključenje kapetana Marca Parola u sudačkoj nadoknadi

Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić ušao je u momčad Milana u 56. minuti kada je njegova momčad gubila 0:4. Ivan Vargić nije nastupio za Lazio koji nakon tri kola ima sedam bodova.

Uvjerljiva je bila i Fiorentina koja je na gostovanju u Veroni slavila 5:0, a golove je postiglo pet različitih igrača - Giovanni Simeone (2), Cyril Thereau (10-11m), Davide Astori (24), Jordan Veretout (62) i Gil Dias (89). Milan Badelj je odigrao cijeli susret za 'viole'.

Udinese je pobijedio Genou 1-0 golom Jakuba Jankta iz 15. minute. Gosti, koje vodi Ivan Jurić su od 37. minute igrali bez isključenog Andrea Bertolaccija, a u 79. je 'pocrvenio' i domaći branič Giuseppe Pezzella. Stipe Perica i Andrija Balić nisu nastupili za Udinese baš kao niti Petar Brlek za goste.

Cagliari je slavio protiv Crotonea 1:0, a za goste je svih 90 minuta odradio Ante Budimir.

Foto: Reuters/Pixsell
Hrvatski reprezentativac zabio je fantastičan pogodak

U ranije odigranom današnjem susretu Inter je pobijedio SPAL 2;0. Prvi gol na utakmici postigao je Mauro Icardi u 27. minuti iz 11-erca, a potom je Ivane Perišić sjajnim volejom u 87. minuti pogodio sam gornji desni kut nemoćnog vratara SPAL-a Gomisa i postavio konačnih 2-0.

Perišić je odigrao čitavu utakmicu za Inter dok je Marcelo Brozović u igru ušao u 66. minuti.

Na ljestvici vode Juventus i Inter sa po devet bodova, a treći je Lazio sa sedam bodva. Juventusu i Interu večeras se može priključiti Napoli ukoliko osvoji tri boda u Bologni.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.