Roland GARROS

Kakva šteta! Petra došla na korak od senzacije pa izgubila na nevjerojatan način

Foto: Reuters
Kakva šteta! Petra došla na korak od senzacije pa izgubila na nevjerojatan način
05.06.2017.
u 13:15
Ovim je rezultatom zaradila 173 tisuće eura i od ponedjeljka će biti 126. igračica svijeta.
Pogledaj originalni članak

Petra Martić bila je dva poena od senzacije na Roladn Garrosu, ali na kraju nije nije uspjela doći do najvećeg uspjeha karijere.

U osmini finala Roland Garrosa izgubila je od Ukrajinke Eline Svitoline 6:4, 3:6 i 5:7.

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Petra, 290. igračica na WTA ljestvici, vodila je 5:2 u trećem setu i imala 30:0 na servis protivnice. No, o Ukrajinka je nakon toga napravila sjajnu seriju. Naša tenisačica do kraja je dva puta gubila servis i osvojila samo četiri poena.

Šesta igračica svijeta u četvrtfinalu će igrati protiv Rumunjke Simone Halep koja je sa 6:1, 6:1 u osmini finala nadigrala Španjolku Carlu Suarez Navarro.

Petra tako nije ponovila uspjeh iz 2012. kada je također bila u osmini finala drugog Grand Slama sezone. Nakon Ive Majoli postala bi i prva naša tenisačica u četvrtfinalu Ronald Garrosa. No, ovim je rezultatom zaradila 173 tisuće eura i od ponedjeljka će biti 126. igračica svijeta. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar toxic alien
toxic alien
15:26 05.06.2017.

Eh, Petra, Petra...

B2
bordon 2
13:42 05.06.2017.

Glavu gore Petra. Ovo na kraju si zbrljala, ali imaš igru. Samo da te ozlijede zaobiđu. Slijedeći put ovako nećeš propustiti dobiveno.

DH
dalibor.hren
13:21 05.06.2017.

Šteta, bila si blizu!