Tko će kome...

Kakva luda situacija: Zabio je golčinu i zaplakao od tuge, suza je suzu stizala

Foto: Screenshot
Kakva luda situacija: Zabio je golčinu i zaplakao od tuge, suza je suzu stizala
22.05.2019.
u 13:28
Otac je uplakanom djetetu obećao da neće biti svađe tijekom prvog sljedećeg obiteljskog ručka
Pogledaj originalni članak

Giancarlo Maldonado, 36-godišnji nogometaš Deportivo Tachire, gorko je zaplakao nakon što je u nedjelju u drugoj minuti sudačke nadoknade zabio golčinu s osamnaest metara za 2:2 protiv Puerto Cabelle.

Naime, tim je pogotkom Maldonado u posljednjim trenucima onemogućio domaćoj momčadi plasman među najboljih osam venezuelanskog nogometa.

Zaboljelo je to Maldonada kao malo što do tog trenutka u životu, a razlog tome je činjenica da je vlastitog oca, trenera suparničkog klubaizbacio iz utrke za naslov državnog prvaka.

Carlos Maldonado tako je s Puerto Cabellom ostao na jedanaestoj poziciji, a usrećio se nije ni Deportivo kojemu remi također nije bio dovoljan da se plasira u završnicu (zauzeo je deveto mjesto).

Upitan hoće li to izazvati probleme tijekom prvog sljedećeg obiteljskog ručka, Maldonado senior je odmahnuo glavom, pa uplakanome djetetu poručio da obriše suze. 

- Nikad nisam bio ponosniji na svog Giancarla. U državi u kojoj su se sve vrijednosti izgubile, iskazao je lojalnost klubu čije boje brani i proslavio poštenjem naše prezime - kazao je strateg.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne priča. Na pitanje je li ikad zapucao na brata kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je skupa sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
18:30 22.05.2019.

Nije baš morao pucati