Bellator 200

Kakav šok! Cro Copu puknuli ligamenti, otkazana borba!

Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Cro Cop
21.05.2018.
u 16:07
Isti izvor dodaje kako mu je operacija zakazana ujutro u osam sati u bolnici Sv. Katarina
Pogledaj originalni članak

Veliki šok za Mirka Filipovića! U petak je trebao na borilačkom spektaklu Bellator 200 u ring protiv Roya Nelsona, ali zbog pucanja prednjih križnih ligamenata lijevog koljena od borbe na Wembleyju neće biti ništa, piše Index.hr

Isti izvor dodaje kako mu je operacija zakazana ujutro u osam sati u bolnici Sv. Katarina. To je jedna od težih ozljeda koja mu se dogodila na zdravijoj nozi koja mu do sada nije bila ozlijeđena.

Foto: Printscreen Youtube
Cro Cop
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Cro Cop
25.03.2015., Zagreb - Sparing trening Mirka Filipovica Cro Copa sa Stipom Miocicem u teretani koja se nalazi u kuci Mirka Filipovica. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
25.03.2015., Zagreb - Sparing trening Mirka Filipovica Cro Copa sa Stipom Miocicem u teretani koja se nalazi u kuci Mirka Filipovica. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
08.09.2007., London, Engleska - Nakon tri runde od po pet minuta u londonskoj O2 Areni jednoglasnom odlukom sudaca francuski je borac Cheick Kongo zasluzeno pobijedio nasega Mirka Filipovica Cro Copa Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Ozlijedio se tijekom udarca, u trenutku kada je Cro Cop težinu prebacio na lijevu nogu. Odjednom se čulo pucanje i Filipović je odmah znao o čemu je riječ, budući da je prije 15 godina istu ozljedu doživio na drugom koljenu.

- Što bih dao da se ovo nije dogodilo. Ja se mogu boriti, ne trebaju mi noge, mogu ga izubijati laktovima - rekao je Cro Cop za Index, dodavši i to kako je imao ideju koju je u mahu iznio svom menadžeru:

- Nazvao sam menadžera da proba dogovoriti boksački meč. Reći ćemo ljudima, kada su već kupili ulaznice. Neka gledaju, ne trebaju mi noge.

Borba protiv Nelsona je otkazana, jer je riječ o jednoj od najtežih sportskih ozljeda, od koje oporavak najčešće traje između šest mjeseci i godinu dana, no nekih su se oporavljali i do 18 mjeseci, poput bivšeg UFC prvaka, Dominicka Cruza.

Filipović je uvjeren kako bi brza reakcija mogla dovesti do toga da se vrati treningu prije nego što prognoze to najčešće govore te je najavio kako će u prosincu odraditi svoju planiranu posljednju borbu u karijeri, odnosno na Rizinovom tradicionalnom eventu posljednjeg dana u godini.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 42

BE
berija
17:10 21.05.2018.

Meghan zaprijetila razvodom ako Mirko ne ozdravi za mjesec dana. Drama u kraljevskoj obitelji!

JU
juma
16:18 21.05.2018.

I ja bih volio da sam mladji, ali tijelo se uvijek javi kada pretjeram. To je zakon prirode. Glava i srce hoce, ali misici, zglobovi i ligamenti kazu dosta nam je bilo.

ST
Stipan
17:13 21.05.2018.

Puknulo je njemu u ludari i to već davno.