Cristiano u Top 5

Kaka: Il Fenomeno je najbolji igrač s kojim sam igrao, izvodio je ono što nitko drugi nije mogao

Foto: Reuters
Kaka: Il Fenomeno je najbolji igrač s kojim sam igrao, izvodio je ono što nitko drugi nije mogao
05.11.2013.
u 17:51
- Balotelli je veliki igrač i sjajna osoba, ali mora se početi ponašati zrelije. Mora znati da je uzor mnogima i da se u skladu s tim mora i ponašati
Pogledaj originalni članak

Brazilac Kaka uoči gostovanja s Milanom na Nou Campu odgovorio je na pitanje tko mu je najbolji nogometaš s kojim je ikad igrao. Radi se o njegovu sunarodnjaku.

- Najbolji mi je Ronaldo, ali ne Cristiano, nego il Fenomeno. Cristiano je vjerojatno u Top 5, ali il Fenomeno je definitivno broj 1. Vidio sam ga da radi stvari koje nijedan drugi igrač nikada nije – rekao je Kaka.

Pohvalio je zatim i suigrača Balotellija, ali mu je dao i savjet.

-  Veliki je igrač i sjajna osoba, ali mora se početi ponašati zrelije. Mora znati da je uzor mnogima i da se u skladu s tim mora i ponašati.

DNEVNO PROĐE VIŠE OD 200 VLAKOVA

Kolodvor najprometnije trase napokon ide u obnovu: Mijenjaju se krov, fasada, čekaonica, ugrađuje se i klima

Da je kolodvoru itekako potrebna rekonstrukcija, pokazuju i podaci prema kojima je pružna dionica Sesvete – Dugo Selo zapravo trasa s najvećim intenzitetom željezničkog prometa u Hrvatskoj, ističu u HŽ Infrastrukturi. Njome dnevno prođe više od 200 vlakova, od čega 140 putničkih, a ondje se spajaju i dva glavna pružna pravca, onaj koji vodi do Mađarske te drugi koji povezuje Sloveniju i Srbiju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.