DOJMOVI NAKON SP-A

Jurčević: Veseli me što su najdalje otišli oni koji su tražili igru

Foto: Goran Stanzl/VLM
Jurčević: Veseli me što su najdalje otišli oni koji su tražili igru
12.07.2010.
u 09:26
– Veseli me što su najdalje otišle Španjolska i Nizozemska, ali ugodno su iznenadili i Njemačka i Urugvaj, koji je imao tri sjajna ofenzivca – kazao je Nikola.
Pogledaj originalni članak

Bio se gušt provozati polupraznim zagrebačkim ulicama u ljupkom renaultu megeneu CC s otvorenim krovom! Svi su čekali finale Svjetskog prvenstva, bježali u hladovinu. Vožnju smo iskoristili i za razgovor s Nikolom Jurčevićem, pomoćnikom Slavena Bilića u našoj reprezentaciji.

– Nakon prvog dijela prvenstva, u kojem su momčadi ipak više pazile na to da ne prime gol nego kako da ga zabiju, u drugom je dijelu bilo jako dobrog nogometa i na kraju treba biti zadovoljan. Ja sam tim zadovoljniji jer su najdalje otišle momčadi koje traže igru, a ne one koje su čekale, vrebale iz prikrajka. Takve su i uspjele nekoga iznenaditi, ali ne više od toga. Razočarala je Italija koja nema četiri-pet klasnih igrača kao prije, pa Francuska koja je imala loše ''međuljudske odnose'', i Engleska za koju i sam Capello ne zna što je bilo krivo... Da mi izjavimo takvo što, bilo bi gadnih kritika, zar ne? – pita se Jurčević.

– Veseli me što su najdalje otišle Španjolska i Nizozemska, ali ugodno su iznenadili i Njemačka i Urugvaj, koji je imao tri sjajna ofenzivca – kazao je Nikola.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

OB
-obrisani-
10:29 12.07.2010.

ZBL.... Ti imas blage veze,zato si velikan nogometa...M......rs,i pljuj po svojima ,po Anticu i stozeru...!

OB
-obrisani-
09:36 12.07.2010.

Potpuno je u pravu,da mi tako kazemo bi svi pljuvaci skocili na Bilica icijeli stozer... Zalosno , kad se sve sto je Hrvatsko mora biti pogazeno i omrazeno...Prvo od novinara ,pa od tzv.navijaca..

ZB
Zlatko-Banja Luka
09:56 12.07.2010.

Daj ljudi ne pričajte nebuloze, ovaj lik nema blage veze o fudbalu, na kojoj on to funkciji radi da bi ovako komentarisao, da nije možda selektor prvaka svijeta, ma dajte molim vas, riječ je o jednom običnom cirkuzantu?!?