Kvalifikacije za EP

Josip Kuže s Albanijom po bod u Zenici, domaćinu treba pobjeda

Foto: AFP
Josip Kuže s Albanijom po bod u Zenici, domaćinu treba pobjeda
07.06.2011.
u 10:14
Nakon katastrofalnog 0:3 poraza u Rumunjskoj, nogometaši Bosne i Hercegovine danas u Zenici (20.15) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo dočekuju Albaniju koju vodi Josip Kuže
Pogledaj originalni članak

Izravna je to borba za drugo mjesto u skupini D koje donosi doigravanje: domaćinu treba pobjeda, a gostu igra i bod. U prvom dvoboju u Tirani bilo je 1:1 (pogoci Dure i Ibiševića, dvije prečke Pjanića, jedna Bulkua), a zbog Kužeove bolesti Albaniju je vodio Mustedanagić.

Skupina A: Azerbajdžan - Njemačka (19); skupina C: Ovčji Otoci - Estonija (20.30); skupina D: Bjelorusija - Luksemburg (19), BiH - Albanija (20.25); skupina E: Švedska - Finska (20), San Marino - Mađarska (20.30).

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.