PREPOROD BIVŠEG DINAMOVCA

Jorge Sammir izabran za igrača kola u Kini

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Jorge Sammir izabran za igrača kola u Kini
18.03.2015.
u 08:30
– Namjestio sam i šansu za treći, ali naš je napadač nije realizirao – kazao nam je Sammir koji je proglašen igračem kola.
Pogledaj originalni članak

Bivši dinamovac Sammir izvrsno se snašao u kineskom klubu Jiangsu Guoxin-Saintyju. Već u drugom kolu bio je režiser pobjede nad Guizhouom (2:0) namjestivši oba pogotka.

– Namjestio sam i šansu za treći, ali naš je napadač nije realizirao – kazao nam je Sammir koji je proglašen igračem kola.

Kaže kako je na utakmici u Nanjingu bilo najmanje četrdeset tisuća navijača...

– Takvu euforiju još nisam doživio. Ovo što mi se događa u Kini nema nikakve dodirne točke sa Zagrebom – smije se ozareni Filho, koji je još u procesu prilagodbe.

– Trebat će mi neko vrijeme da se priviknem na sve ovo. U komunikaciji s trenerom i suigračima pomaže mi prevoditelj, a za poboljšanje fizičkog stanja uskoro mi dolazi privatni trener Dadić iz Zagreba. U Kini se igra otvoreno, napadački, pa imam dosta prostora, što mi odgovara – zaključio je Filho, kojega su u prvom kolu centimetri dijelili od spektakularnoga pogotka. Udarcem s centra igrališta pogodio je gredu.

>>Getafe uspio što Mamić nije, Sammir odlazi za pet milijuna eura u Kinu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

LI
Lik123
11:35 18.03.2015.

Večernji nije ovoliko članaka o Sammiru objavio za sve vrijeme njegovog boravka u Dinamu, kamoli da su bili afirmativni. A i ovdje je bio najbolji, ali "novinare" je više zanimalo jel on Filho, koliko puta se napio i na kojem šanku je viđen. Odjednom su novinari skužili i da Filho odlično igra nogomet. Recept je jednostavan - hračkaj po Dinamu/Zagrebu, posvadi se s Mamićem i publicitet i simpatije javnosti su zajamčene.

SO
sonce
11:42 18.03.2015.

Jao koliko su pojedini novinari dvolični. Dok je Sammir bijo u dinamu po njemu su pljuvali 100% a sada gagvaleiuveličavaju. To je novinarstvo živi i laži.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
12:39 18.03.2015.

Sammir je igračina ..........!!!