2021./2022.

Jeste li spremni? NBA liga kreće 19. listopada, a evo kada je idući draft

Foto: KAMIL KRZACZYNSKI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Jeste li spremni? NBA liga kreće 19. listopada, a evo kada je idući draft
28.07.2021.
u 23:49
Također, kao i protekle sezone, u kojoj su prvaci postali Milwaukee Bucksi, ponovno će biti igran tzv. "play-in" turnir, odnosno razigravanje za ulazak u playoff, objavili su američki mediji
Pogledaj originalni članak

 

Košarkaška NBA liga objavila je da će nova sezona (2021-22.) početi 19. listopada, a finale doigravanja trebalo bi završiti najkasnije 19. lipnja. Samo četiri dana kasnije, 23. lipnja, trebao bi se održati draft. 

 Također, kao i protekle sezone, u kojoj su prvaci postali Milwaukee Bucksi, ponovno će biti igran tzv. "play-in" turnir, odnosno razigravanje za ulazak u playoff, objavili su američki mediji. 

 Šest najboljih momčadi iz svake konferencije ići će direktno u doigravanje, dok će po četiri ekipe (plasirane od 7. do 10. mjesta) razigravati za preostala dva mjesta u svakoj konferenciji NBA lige. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
nba
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.