NESTVARAN SCENARIJ

Jenson Button i njegova supruga opljačkani kao u filmu

Foto: 'FRANCOIS LENOIR'
Jenson Button i njegova supruga opljačkani kao u filmu
07.08.2015.
u 09:15
Ono što će posebno boljeti bračni par jest činjenica da su Jessici ukrali zaručnički prsten vrijedan 2,5 milijuna kuna.
Pogledaj originalni članak

Britanski vozač Formule 1 Jenson Button i njegova supruga Jessica Michibata doživjeli su jako neugodnu i opasnu situaciju - opljačkani su u luksuznoj vili u St. Tropezu i ostali pritom bez tri milijuna kuna!

Sve je bilo poprilično nestvarno jer provalnici su u ventilacijski otvor pustili plin za uspavljivanje i kad su bili sigurni da vozač i njegova supruga više nisu pri svijesti, ušli su u vilu i uzeli sve što su našli.

Ponajviše je riječ o nakitu, a ono što će posebno boljeti bračni par jest činjenica da su Jessici ukrali zaručnički prsten vrijedan 2,5 milijuna kuna.

Policija je kratko izjavila da se radi o profesionalcima koji su danima planirali ovu akciju, a par je zasad odlučio šutjeti, bar dok istraga ne završi.

>> Button: Ništa od postolja ove godine

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Highkm
Highkm
17:03 07.08.2015.

Banda, banda !! Sve i svuda banda.