SJAJNI DINAMOVAC

Je li Olmo odigrao posljednju utakmicu? Španjolci otkrili nešto što će sve zabrinuti

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dani Olmo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dani Olmo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dani Olmo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dani Olmo
18.12.2019.
u 20:27
Radi se o ponudi koja bi 'izula iz cipela' čelne ljude Dinama, a time bi i Olmo postao rekorder HNL-a kada su u pitanju izlazni transferi
Pogledaj originalni članak

Dinamo je spustio zastore na jesenski dio sezone pobjedom nad Rijekom 3:0. Pogotke su postigli Mislav Oršić, Bruno Petković i sjajni Španjolac Dani Olmo

Nenad Bjelica izvadio je Olma iz igre u 87. minute, a umjesto njega ušao je Lovro Majer, prirodni nasljednik Španjolca u Dinamu, a mogao bi to postati i prije nego je planirano ako je istina ono što piše španjolski AS.

Ugledni španjolski list donosi konkretno ime kluba koji Olma želi vidjeti u svojim redovima, a otkrili su i koliko je taj klub spreman platiti Dinamu za usluge sjajnog Španjolca. 

Radi se o Atletico Madridu gdje bi Olmo mogao postati suigrač Šime Vrsaljka, a dočekao bi ga i Joao Felix, Portugalac kojeg su mnogi uspoređivali s Olmom dok je Dinamo igrao protiv Benfice prošle sezone u Europskoj ligi. 

A koliko bi išlo u Dinamovu kasicu? Čak 40 milijuna eura!

Radi se o ponudi koja bi 'izula iz cipela' čelne ljude Dinama, a time bi i Olmo postao rekorder HNL-a kada su u pitanju izlazni transferi. 

Hoće li zov Španjolske i La Lige biti dovoljne da i Olmo 'pogura' taj transfer tek ćemo vidjeti. 

>>> Pogledajte tko je sve osvajao nagradu VL-a 'Nogometaš godine'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PA
pappmisi
22:28 18.12.2019.

Dinamo unazad 10 godina je imalo i imace u narednih 10 godina ako ostane Zdravko Mamic !!!

MA
MateBobanheroj
22:21 18.12.2019.

Kmee kmee. Odlazi im jedini igrač koji zna štopati loptu. Vjerovatno će Mamićevi emisari krenuti u ekspediciju, ne bi li nekog novog Turčina nabavili.