Ocjena Engleza

Je li Olmo materijal za velik klub? Evo što na to kažu navijači Cityja

Foto: Reuters/Pixsell
Dani Olmo
Foto: Reuters/Pixsell
Dani Olmo
Foto: Reuters/Pixsell
Dani Olmo
11.12.2019.
u 22:55
Imali su što u srijedu navečer vidjeti od mladog Španjolca, pogotovo kada je u desetoj minuti zabio krasan volej za vodstvo Modrih
Pogledaj originalni članak

Budući da se u medijima spominje kao potencijalno pojačanje na Etihadu, navijači Manchester Cityja s osobitom su pažnjom pratili nastup Danija Olma, Dinamova dragulja.

I imali su što u srijedu navečer vidjeti od mladog Španjolca, pogotovo kada je u desetoj minuti zabio krasan volej za vodstvo Modrih. 

Pogledajte izjave igrača Dinama nakon utakmice

Bio je to ujedno trenutak kada su se raspisali na Twitteru, te su Pepu Guardioli i upravi kluba poručili da ne čekaju s kupovinom, ne u situaciji kada će u svakom slučaju trebati naći alternativu Davidu Silvi.

Donosimo u nastavku neke od reakcija:

- Momčad nam je potpuno izvan forme, što se događa?! Doduše, primili smo krasan pogodak, divan volej!

- Prodajte Gundogana i kupite Olma!

- Dani Olmo je vrhunska klasa, Pep ga treba dovesti ovog ljeta

- Dani Olmo, dobrodošao u Manchester City

 

Zanimljivo, naposljetku se javio i jedan navijač Mancheser Uniteda iz Francuske koji ga je poželio u dresu gradskog rivala.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

DO
domxerex
01:13 12.12.2019.

Od kada su to navijači mjerodavni za takvu procjenu? Previše ste se uživili u samoupravljanje kao i u Hajduku kojeg će smrdati orjunaši i nadrogirani navijači. Bitno je što kaže gazda koji drži kesu i daje lovu. Što prije to naučite bolje za sve.

Avatar toxic alien
toxic alien
01:22 12.12.2019.

Ama lako za Olma... Dinamo ce ga dobro prodati i na neki nacin kompenzirati zbog ipak (ne)ocekivanog ispadanja iz daljnjeg natjecanja. Ali doista steta... najbolja Dinamova sezona u Ligi sampiona i nisu uspjeli dohvatiti ni UEFA ligu! Shakhtar je unistio Dinamo... ne samo sto su se izvukli u oba susreta protiv Dinama nego nisu uspjeli uzeti niti bod Atalanti na svom terenu. Sve sto je moglo poci u krivom smjeru, otislo je... Dinamo bi morao vec u zimskoj stanki "provjetriti" svlacionicu, ima tu igraca kojima tu nije mjesto, trebalo bi vec sada dovesti neka prava pojacanja i docekati slijedeci ciklus kvalifikacija maksimalno spreman...

DU
Deleted user
09:50 12.12.2019.

Bjelica zadnjih mjesec i pol dana ne vodi dobro Dinamo.1. Ne rotira 2 momčadi, kao što je radio prošle sezone. igrači s klupe mu nisu ni blizu neke forme. Što se vidjelo jučer kada je imao puno izostanaka zadnje linije.e. 2. nije već 2 godine našao desnog beka. Preko te strane smo ove godine primili 6,7 golova. Teofil zato jučer nije igrao. 3. ove godine nije isprifilirao niti jedno pojačanje, niti jednog igrača. 4. Vađenje špice protiv Šahtara nas je koštalo Europe. Takvu grešku ne radi ni prosječan trener. Svaka čast za prošlu godinu no zadnjih mjesec i pol Bjelica vodi Dinamo očajno! I Varaždin su teško svladali umjesto a smo ga pregazili 5 golova razlike. 5. Jučer Dinamo igra dobro do kada je zabio gol. Od 1:0 za Dinamo ispucavaju loptu u zrak mjesto da igraju po zemlji. A City nije pritiskao tako da su mogli razviti napad. 6. Bjelica razgovaraj svaki tjedan s igračima jer je ovih zadnjih mjesec danas toliko loše da si stavljaš ugovor po upitnik. Gdje si zadnjih mjesec i pol dana?