Nevjerojatno

Je li moguće? Sudac udario u igrača i pokazao mu crveni karton!

Foto: Reuters/PIXSELL
Danilo Pereira
Foto: Reuters/PIXSELL
Danilo Pereira
Foto: Reuters/PIXSELL
Danilo Pereira
Foto: Reuters/PIXSELL
Danilo Pereira
Foto: Reuters/PIXSELL
Danilo Pereira
06.01.2017.
u 17:07
Tijekom devedeset minuta sudac Luis Godinho pokazao je čak 11 žutih i dva crvena kartona
Pogledaj originalni članak

Sudac Luis Godinho imao je mnogo posla za vrijeme utakmice portugalskog Liga kupa Moreirense - Porto (1:0). Tijekom devedeset minuta pokazao je čak 11 žutih i dva crvena kartona.

Igrači domaće momčadi igrali su vrlo oštro, napravili su 28 prekršaja, a njih šestorica dobila su javnu opomenu.

No Portovi igrači utakmicu su završila s dva igrača manje, sudac Luis Godinho isključio je Danila Pereiru (79.) i Yacinea Brahimija (85.).

Zanimljiva situacija dogodila se uoči isključenja Danila Pereire. Naime, sudac se kretao unazad leđima okrenut prema Portovom veznom igraču i nakon nekoliko koraka udario je u njega.

Onda je uslijedilo iznenađenje. Luis Godinho pokazao je žuti karton Danilu Pereiri, a kako je tri minute ranije dobio prvi, to je značilo i kraj utakmice za Portova igrača.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
17:15 06.01.2017.

Lijepo se vidi na snimci da je igrač s brojem 22 predhodno napravio prekršaj i zato je dobio žuti karton i crveni a ne zato jer je sudac krećući se unazad naletio na njega.

FR
Freedooom
22:30 06.01.2017.

Jadan je ovaj vecernji!

PE
pekec
22:32 06.01.2017.

Bravo,, don kihot-oko sokolovo dobro si objasnio