Uoči dvoboja

Izbornik Islanda komentirao Hrvatsku pa nasmijao sjajnom usporedbom!

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Hrvatska - Island
Foto: Reuters/PIXSELL
Heimir Hallgrimsson
Foto: Reuters/PIXSELL
Heimir Hallgrimsson
Foto: Reuters/PIXSELL
Heimir Hallgrimsson
Foto: Reuters/PIXSELL
Heimir Hallgrimsson
Foto: Reuters
Heimir Hallgrimsson
25.06.2018.
u 09:12
- Nakon poraza od Nigerije zaista je čudno to što smo još uvijek u igri za drugi krug.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija sjajnim je nastupima na Sp-u već nakon dva kola osigurala drugi krug natjecanja. Pobjedama protiv Nigerije i Argentine naši igrači zasjeli su na vrh ljestvice i dalje će najvjerojatnije kao prvoplasirani.

A borba za drugu poziciju bit će zaista gusta jer na njoj mogu završiti i Argentina i Nigerija i Island, koji će u posljednjem kolu igrati protiv nas.

- Nakon poraza od Nigerije zaista je čudno to što smo još uvijek u igri za drugi krug. No, sad kad imamo tu priliku, ne mislimo ju ispustiti, rekao je izbornik Islanda Heimir Hallgrimsson (51).

>>Pogledajte kako navijaju Hrvati

Osvrnuo se i na utakmicu s Hrvatskom.

- Odigrali su dvije odlične utakmice na SP-u, a svi znamo da imaju jako kvalitetnu momčad. No, mi ćemo ih pokušati pobijediti, baš kao i u kvalifikacijama.

Hrvatska i Island posljednjih su nekoliko godina imali puno srazova pa je Hallgrimsson dao jednu smiješnu usporedbu.

- Igrali smo s njima četiri puta u četiri godine i obično kažem da smo kao neki bračni par koji se pokušava razvesti, ali to nikako ne uspijeva nego se stalno susreće.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:30 25.06.2018.

A kako je tek nama Albancma kad bivšu dragu moramo ponovo trpati ? 😂

DU
Deleted user
10:08 25.06.2018.

Ne moš trpati kolko ona može primiti 🤸

Avatar Idler 3
Idler 3
10:28 25.06.2018.

Island je objektivno ne jenu neg dvije klase spodaj nas zato ih se i treba čuvat. Igrali budeju borbeno (i fanatično) te ih se more lako iskontrirat sam ak naši ozbiljno sshvate tekmu. Uopće ne zvuči loša ideja s par novih igrača kaj su inače na klupi - ovo bude im odlična prigoda za dokazivanje. Ajmo dečki, još je "dugi put" pred nami >;-))