STIGLE I UPUTE

Izbornik Dalić i vatreni poslali Hrvatima važnu i jednostavnu poruku

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Hrvatska - Mađarska
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Vatreni
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Hrvatska - Mađarska
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Hrvatska - Mađarska
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Hrvatska - Mađarska
23.03.2020.
u 11:47
Pozivamo sve građane i organizacije na maksimalnu odgovornost, ozbiljnost i poštivanje svih mjera koje propisuju nadležne državne institucije kako bismo zajedno što prije prebrodili ovu krizu - poručili su iz HNS-a.
Pogledaj originalni članak

Kapetan Luka Modrić, dokapetan Ivan Rakitić i ostatak Vatrenih trebali su danas otputovati u Dohu na prijateljski turnir, ali umjesto toga provode vrijeme kod kuće sa svojim najbližima zbog pandemije koronavirusa.

Imajući u vidu ozbiljnost situacije, Vatreni su odlučili snimiti video te u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo poslati upute kako se zaštititi tijekom ove pandemije s jasnom porukom za kraj, koju je uputio kapetan reprezentacije i najbolji igrač svijeta 2018. godine, Luka Modrić: "Ostanite doma!"

Podsjetimo, delegacija Saveza na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom i izbornikom Zlatkom Dalićem odlučila se za dobrovoljnu samoizolaciju nakon što su u Amsterdamu boravili na istom događaju sa zaraženim predsjednikom Srpskog nogometnog saveza.

- Pozivamo sve građane i organizacije na maksimalnu odgovornost, ozbiljnost i poštivanje svih mjera koje propisuju nadležne državne institucije kako bismo zajedno što prije prebrodili ovu krizu - poručili su iz HNS-a.

>>> Pogledajte kako razgovarati s djecom o koronavirusu

 
 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.