Kaos u Beogradu

Izbjegnuta tragedija! Tijekom proslave naslova zapalio se Zvezdin autobus

Foto: Screenshot/You Tube
Izbjegnuta tragedija! Tijekom proslave naslova zapalio se Zvezdin autobus
20.05.2018.
u 09:18
U sekundi se plamen razbuktao, a igrači i stručni stožer Crvene zvezde brzo su napustili autobus
Pogledaj originalni članak

Tijekom Zvezdine proslave naslova srbijanskog prvaka umalo se dogodila tragedija. Naime, autobus s igračima i stručnim vodstvom beogradskog kluba zapalio se tijekom vožnje. 

Nakon utakmice posljednjeg kola u kojoj je Crvena zvezda pobijedila Voždovac s 5:1 sa stadiona je krenula navijačka kolona, a u njoj i otvoreni autobus sa zvezdašima. Iz zasad nepotvrđenih razloga slavljenički autobus se u jednom trenutku zapalio, pišu srbijanski mediji.

U sekundi se plamen razbuktao, a igrači i stručni stožer Crvene zvezde brzo su napustili autobus. Srećom nitko nije ozbiljnije  ozlijeđen, brzo su reagirali i vatrogasci te ugasili požar.

Navodno je požar izazvala navijačka baklja koja je uletjela u autobus, piše Alo. A prema drugom izvoru, kako javlja Kurir, do požara došlo kada je netko od nogometaša slučajno bakljom zapalio ulje koje je curilo iz autobusa.

Igrači i stožer po izlasku iz autobusa samo su nastavili šetnju do Hrama Svetog Save gdje su zajedno s navijačima proslavili naslov.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar zagorac2
zagorac2
12:07 20.05.2018.

moze mi neko reci tko je to i kaj je to neka zvezda

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:38 20.05.2018.

Ako ne sevaju noževi autobusi gore

Avatar Blond Beast
Blond Beast
21:12 20.05.2018.

koga briga?zasto nas VL nikad ne izvjestava o slicnim dogadjajima iz recimo Budimpeste?stvarno bi se trebali zvat vecernje novosti