IGOR JOVIĆEVIĆ

Iza nas je sjajan tjedan, hvatamo formu za Europu

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Igor Jovićević
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Igor Jovićević
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Igor Jovićević
27.06.2020.
u 15:41
– Iza nas je odličan tjedan, dečki su bili impresivni i po intenzitetu i po kvaliteti, vidim odličnu atmosferu i spremni dočekujemo Osijek – kazao je Jovićević koji nema kadrovskih problema.
Pogledaj originalni članak

Dinamo je tijekom stanke zbog pandemije COVID-19 promijenio trenera, Nenada Bjelicu naslijedio je Igor Jovićević, a Osijek je promijenio predsjednika kluba, Ivana Meštrovića naslijedio je Ferenc Sakalj. U međuvremenu je Dinamo izborio i naslov prvaka, a Osijek s novim predsjednikom nastavlja borbu za drugo mjesto na ljestvici koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka i s tih će pozicija u današnji maksimirski derbi.

Igranje za Dinamo je motiv

Dinamo je s Jovićevićem dosad postigao dvije pobjede, jednom je igrao neodlučeno te jednu utakmicu izgubio, uz igru koja nije oduševila ni u jednoj od tih utakmica jer plavi nisu u njima bili svih 90 minuta na nekadašnjoj razini, no Jovićević je uvjeren da će biti bolje.

– Iza nas je odličan tjedan, dečki su bili impresivni i po intenzitetu i po kvaliteti, vidim odličnu atmosferu i spremni dočekujemo Osijek – kazao je Jovićević koji nema kadrovskih problema.

– Mislim da rastemo iz utakmice u utakmicu i da ćemo igrati sve bolje. Gotovo smo kompletni, samo Theophile ima zdravstvenih problema. Cijeli je tjedan proveo kod kuće, imao je problema još od utakmice s Goricom (izišao iz igre zbog ozljede, nap. a.), a svi ostali su u sastavu. Imamo raznovrsni kadar i mogućnost da danas damo priliku i nekim igračima koji su možda malo manje igrali. Osijek je motiviran u borbi za drugo mjesto, ali neće samo Osječani igrati protiv nas s puno motiva, takvi će biti i Rijeka i Hajduk u borbi za drugo mjesto. Znamo da žele pobjedu, ali imamo i mi svoje zahtjeve i izazove, k tome želimo našim navijačima pokazati da idemo prema dobroj formi, da je hvatamo za Europu. Želimo u šest preostalih utakmica hvatati formu i individualno i momčadski, želimo igrati bolje, a ja želim provesti neke svoje ideje. Europa nam je cilj, a za nju ćemo se u tim utakmicama podići i kondicijski i taktički – rekao je Jovićević.

Kad god bismo pitali igrače kako će pronaći motiv sad kad su šest kola prije kraja prvenstva već izborili naslov prvaka, dobili bismo isti ili sličan odgovor:

– Ako nekome treba motiv za igranje u Dinamu, onda se bavi krivim poslom.

Treba imati razumijevanja

No, istina je da već sezonama Dinamo puno bolje igra na jesen nego na proljeće, u koje uglavnom ulazi s velikom bodovnom prednošću. Tako je bilo i ove sezone, a k tome je iza plavih i spomenuta velika stanka zbog koronavirusa a promijenili su i trenera, pa za nešto manje uvjerljiva izdanja treba imati razumijevanja. A ovo je doista razdoblje u kojem Jovićević ima priliku puno toga napraviti kako bismo u kolovozu, kad počnu europske kvalifikacije, opet gledali moćni Dinamo koji nastavlja pobjedničkim putem kojim je išao s Bjelicom.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HR
hrvat123
22:20 27.06.2020.

ovaj ne pokrece formu nego ju je vec postigao prema izlaznim vratima