Održano prvenstvo Hrvatske u sportskom plesu

Ištvan i Gabi do šestog naslova u nizu

Foto: ''
Ištvan i Gabi do šestog naslova u nizu
24.10.2011.
u 22:18
Ištvan Varga i Gabi Pilić iz zagrebačkog kluba Optimus šesti put zaredom postali su prvaci Hrvatske u kombinaciji deset plesova.
Pogledaj originalni članak

– Žao mi je što nisu nastupili Emina Mušanović i Slovenac Alen Lesjak koji bi nam bili dobri suparnici – rekao je Ištvan.

Već ovog vikenda Gabi i on nastupit će na svjetskom prvenstvu u standardnim plesovima u Moskvi, a dva tjedna nakon toga na svjetskom prvenstvu u kombinaciji deset plesova koje će se održati u Šangaju.

– Hvala savezu koji nam je omogućio da putujemo na ta dva velika plesna prvenstva – rekao je Ištvan.

I Gabrijelina sestra Ema osvojila je naslov. U paru s Tinom Husnjakom bila je prva u kategoriji osnovaca.

– Lani su bili prvaci u kategoriji mlađih osnovaca, a ove sezone ujedinili su sva tri naslova. Prvaci su u standardnim, latinskoameričkim i sada u kombinaciji deset plesova – rekao je Rade Janjić, trener Optimusa.

Baš kao i Optimus, dva naslova osvojio je i zagrebački Spin. U kategoriji mlađe mladeži prvi su bili Zoran Margetić i Ema Beč, dok su među veteranima najbolji bili Arsen i Ljubica Jahoda.

– Zoran i Ema ove sezone imali su niz dobrih nastupa na međunarodnim natjecanjima i ovo prvo mjesto samo je potvrda da smo dobro radili – rekao je Tomislav Valdec, trener Spina.

Ismet Čamdžić, trener Harmonyja, slavi naslov u kategoriji mladeži, gdje su nadmoćni bili Iva Risek i Vedran Sraga.

– Šteta što se Lesjak ozlijedio igrajući nogomet jer sam uvjeren da bi s Eminom osvojio medalju – istaknuo je Čamdžić.

Mario Ožbolt i Helena Bradvica (Zagreb) bili su najbolji u kategoriji starije mladeži, a Egon Belošević i Barbara Krsnik u kategoriji mlađih osnovaca.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.