Raritet u HNL-u

Inter remizirao sa Splitom i prepustio Hajduku dno ljestvice!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Inter remizirao sa Splitom i prepustio Hajduku dno ljestvice!
01.08.2015.
u 23:00
Hajduk je posljednji u HNL-u, ali već sutra ima priliku to ispraviti kada na Poljudu gostuje Slaven Belupo
Pogledaj originalni članak

Inter je još jednom na domaćem terenu osvojio bod, ovoga puta remizirao je sa Splitom 0:0. Nije to bila previše zanimljiva utakmica, a svaka momčad dominirala je u jednom poluvremenu.

U prvom dijelu Split je bio bolji, a Inter u nastavku, ali mreže se nisu tresle. No, gosti su mogli do pobjede da je Slavko Blagojević u 70. minuti bio koncentriraniji, ali je nonšalantnim udarcem promašio jedanaesterac. Inter je od tada igrao i s igračem manje jer je Josip Šoljić dobio drugi žuti karton, ali uspjeli su izdržati do kraja i upisati treći remi.

Zaprešićka momčad ovim je bodom pobjegla s dna ljestvice i prepustila ga Hajduku koji će imati priliku to ispraviti već sutra kada mu u goste stiže Slaven Belupo. Split se, pak, bodovno izjednačio s vodećim Dinamom, ima isti broj bodova (osam), ali i slabiju gol-razliku od aktualnog prvaka.

>>Osijek duboko u sudačkoj nadoknadi izvukao bod protiv Istre

>>Dinamo se vratio na prvo mjesto: Hodžić dvostruki strijelac u Kranjčevićevoj

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

BU
buljanzeljko453
02:23 02.08.2015.

Hajduk uvjek odlican do velike gospe. ..pa onda rade pripreme vec za iducu godinu ..prvenstvo ade..europa svakako. .itd. ..ptice na grani vec znaju redoslijed ponavlja se vec 11 godina zaredom. .

DU
Deleted user
07:39 02.08.2015.

A ja sam mislio kako ove godine idu na titulu! Bar jednu! Zgorili su od mladosti, Pisao sam da će se to desiti. To se i dešava! Sada su mladi, perspektivni, za dvije godine, zreli, a onda za još dvije starci!!!!

DU
Deleted user
01:30 02.08.2015.

za hajduk je jedino dobro što niže od ovoga ne može