NEOBIČAN PUT

Igrao je za Hrvatsku i Bayern, a iznenadit ćete se kad vidite gdje je danas!

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Igrao je za Hrvatsku i Bayern, a iznenadit ćete se kad vidite gdje je danas!
01.07.2019.
u 14:25
Pranjić je potpisao za klub za koji vjerojatno niste prije čuli - Ayia Napa FC.
Pogledaj originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić ima 37 godina, ali još uvijek igra. Sada je potpisao za klub za koji vjerojatno niste prije čuli - Ayia Napa FC.

Riječ je o ciparskom drugoligašu koji je prošlu sezonu završio na četvrtom mjestu tamošnje lige. Pranjiću se očito sviđa na Cipru jer je protekle dvije godine igrao za Anorthosis gdje mu je istekao ugovor.

Bivši vatreni odigrao je 58 utakmica za Hrvatsku i zabio jedan gol. Najveće trenutke karijere doživio je u Bayernu gdje je 2010. godine osvojio duplu krunu i bio u finalu Lige prvaka. U bavarskog giganta je stigao iz Heerenveena nakon što je otkupio svoj ugovor.

Pranjiću će Ayia Napa biti 13. klub u karijeri. Do sada je igrao za NAŠK, Papuk, Belišće, Osijek, Dinamo, Heerenveen, Bayern, Sporting, Celtu, Panathinaikos, Koper i Anorthosis.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.