ZAMIJENIO GA TUCHEL

Igrač Bayerna stao u obranu Nagelsmanna: Bio je to šok za nas, nismo imali probleme

Foto: Sebastian El-Saqqa/DPA
Igrač Bayerna stao u obranu Nagelsmanna: Bio je to šok za nas, nismo imali probleme
26.03.2023.
u 14:02
Informacija o otkazu Julianu Nagelsmannu je zatekla i Bayernove igrače, što je otkrio veznjak Bayerna i njemačke reprezentacije Leon Goretzka
Pogledaj originalni članak

Velika promjena na klupi u njemačkoj Bundesligi dogodila se ovog tjedna, Thomas Tuchel postao je novi trener Bayerna prije dva dana. Tuchel je potpisao ugovor do ljeta 2025. godine i naslijedit će Juliana Nagelsmanna, koji je u četvrtak navečer dobio otkaz.

Nagelsmann je dobio otkaz nakon 3:1 poraza od Bayera iz Leverkusena nakon kojeg je Borussia Dortmund pretekla bavarsku momčad na čelu ljestvice. Podsjetimo, Bayern je osvajao naslov prvaka Bundeslige u posljednjih deset sezona, pa su kriteriji u Bayernu iznimno visoki i stoga su čelnici Hasan Salihamidžić i Oliver Kahn posegnuli za promjenom u obliku osvajača Lige prvaka Thomasa Tuchela

Foto: EXPA/ Eibner/ Heike Feiner
GER, FC Bayern Muenchen, Pressekonferenz Tuchel

Informacija o otkazu 35-godišnjem Julianu Nagelsmannu je zatekla i Bayernove igrače, što je otkrio veznjak Bayerna i njemačke reprezentacije Leon Goretzka:

“Nisam imao problema s Nagelsmannom. Ne znam kako je bilo drugima, ali mogu reći da nije izgubio svlačionicu. Vijest o Julianovom otkazu bila je šok. Svi igrači su bili iznenađeni“, rekao je njemački veznjak.

Nagelsmann je Bayern preuzeo 2021. i osvojio je Bundesligu 2022. i dva njemačka superkupa, a čekao ga je dvomeč s Manchester Cityem u Ligi prvaka. S 2.36 osvojenih bodova prosječno po utakmici, Nagelsmann je najuspješniji trener u povijesti liga petice koji je dobio otkaz, a da je pritom vodio klub u barem 20 utakmica.


 
 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.