TRENER DINAMA

Cvitanović uoči Skenderbeua objavio lošu vijest

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Cvitanović uoči Skenderbeua objavio lošu vijest
16.08.2017.
u 14:35
- Soudani neće igrati jer ima manjih problema s aduktorom i nikakav rizik ne dolazi u obzir - kazao je Cvitanović.
Pogledaj originalni članak

Važna je utakmica sutra pred nama, ali dat ćemo sve od sebe da razveselimo naše navijače kao i uvijek, iako će Dinamo igrati bez jednog od svojih najboljih igrača Soudanija, izjavio je u srijedu na konferenciji za novinare trener Dinama Mario Cvitanović, najavljujući utakmicu doigravanja za Europsku ligu protiv albanskog Skenderbeua koja je na rasporedu u četvrtak u 19,00 sati.  

Cvitanović je odmah najavio kako utakmicu neće igrati jedan od najboljih pojedinaca Dinama Soudani. 

- Soudani neće igrati jer ima manjih problema s aduktorom i nikakav rizik ne dolazi u obzir - kazao je Cvitanović. 

- Svaki igrač nam je važan i svaki igrač koji istrči na teren mora biti sto posto spreman i sto posto zdrav za naš cilj, a cilj je, kao i uvijek, dati sve od sebe, da budemo momčad, da igramo dobro i da razmišljamo o našoj igri.

Govoreći o sutrašnjem suparniku Cvitanović je istaknuo kako respektira Skenderbeu.

- Radi se o dobroj ekipi koja ima dobre pojedince. Oni imaju dobre igrače na bokovima i u srednjem redu, ali ne želim razmišljati o njima, želim razmišljati o našoj ekipi i našoj igri iako respekt za suparnika mora postojati. Naša igra i naša ekipa će presuditi - istaknuo je Cvitanović.

- Svatko igra dobro koliko mu to dopustiš, a ja želim od svojih igrača da im to ne dopuste.

Na konferenciji je uz trenera Cvitanovića bio i napadač Dinama Junior Fernandes koji se složio kako je sutrašnja utakmica važna i da očekuje težak dvoboj. 

- Nema sumnje da će utakmica biti teška, ali puno smo radili i puno smo uložili u nju, no potrudit ću se dati sve od sebe na terenu - rekao je Fernandes, dodajući: 

- Od njih možemo očekivati isto da će dati najviše od sebe jer je to važna utakmica za njih kao i za nas.

Na pitanje novinara tko će zaigrati umjesto ozlijeđenog Soudanija, Cvitanović nije htio odgovoriti jer, kako je naglasio, nikada ne otkriva sastav unaprijed.

- Na terenu će biti najspremniji - kazao je.

Prokomentirao je i napise medija da Dinamo ima problema s tjelesnom spremom.

- Radimo na svakom segmentu spreme i znamo da imamo prostora za napredak. Naravno, da nisam zadovoljan jer da jesam, ne bih imao što za raditi, ni jedan trener nije zadovoljan sa svim segmentima, svatko ima prostora za napredak - odgovorio je na pitanje.

- Meni je primarno da igrači imaju želju i da to pokazuju, a to treba primjenjivati i dalje. Rezultat je plod i suma svih zajedničkih faktora na treninzima i oko terena.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

GU
General_U
15:49 16.08.2017.

kako je igrao u početku sezone i nije neki gubitak!

BI
binki
09:22 17.08.2017.

Koja lova se smiješi staviš 200kn na albance i digneš 2800 hvala maminjo.

PA
pappmisi
19:21 16.08.2017.

Vezbajte odbranu posle prekida, korner ili slobni udarac sa krila su pola gola protiv Dinama, to protivnici znaju, proucavajte Rumunje sinoc protiv Sportinga kako se treba braniti posle udaraca iz kuta ili slobodnjaka