VATRENI SKOČILI

Hrvatska opet napredovala na Fifinoj ljestvici! Najbolji smo u društvu vodećih reprezentacija

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Hrvatska opet napredovala na Fifinoj ljestvici! Najbolji smo u društvu vodećih reprezentacija
28.09.2022.
u 16:44
Značaj napredak ostvarili su izabranici Zlatka Dalića poslije izvrsnog finiša Lige nacija u kojem smo izborili final four.
Pogledaj originalni članak

Prije četiri dana hrvatska nogometna reprezentacija napredovala je na ljestvici Fife i zauzela 13. mjesto iskoristivši poraze Urugvaja te SAD-a. 

Nakon sjajno odrađene završnice grupne faze Lige nacija te dvije pobjede nad Danskom i Austrijom, vatreni su se popeli za još jedno mjesto te su sada ukupno 12. reprezentacija na svijetu. 

Što se tiče glavnih konkurenata, evo kako trenutno izgleda ljestvica:

10. Danska 1657 bodova
11. Njemačka 1650 bodova
12. Hrvatska je skupila 1646 bodova
13. Meksiko 1645 bodova
14. Urugvaj 1639 bodova
15. Švicarska 1636 bodova

 

 

Dakle, vrlo blizu smo povratka u TOP 10 jer Danci ne bježe puno bodova, u vrlo kratkom razdoblju, napredovali smo za tri mjesta što je najbolji rezultat u TOP 15 nacionalnih selekcija. 

>> VIDEO: Navijači na ulicama Beča uoči utakmice Austrija-Hrvatska

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.