GOSTOVANJE U BEOGRADU

Žapci ne žele doživjeti sudbinu Juga

Foto: Borna Filic/PIXSELL
Igor Milanović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Mladost - Pro Recco
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Mladost - Pro Recco
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Mladost
07.02.2020.
u 12:35
Mladost ima prilično povoljan raspored: nakon Zvezde, domaćin je Jugu (15. veljače), a potom i obojici Jadrana koji se u subotu međusobno sastaju u Herceg Novome
Pogledaj originalni članak

Vaterpolisti Mladosti večeras u 19 sati (Arenasport 5) otvaraju drugu fazu Regionalne lige gostovanjem kod Crvene zvezde u Beogradu. Žapci za jugašima zaostaju tri boda i nemaju pravo na pogrešan korak.

– Odlazimo u kompletnom sastavu, u potpunosti respektirajući suparnika. Jugaše je lani upravo poraz kod Zvezde skupo koštao – kaže trener Mladosti Zoran Bajić.

Mladost ima prilično povoljan raspored: nakon Zvezde, domaćin je Jugu (15. veljače), a potom i obojici Jadrana koji se u subotu međusobno sastaju u Herceg Novome (19 sati).
 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.