U KLUBU SE POVUKLI

Hrvati nisu dobrodošli: Neće dobiti posao zbog očeva podrijetla?!

21.07.2020.
u 08:40
Navijači nisu promijenili mišljenje čak ni kad im je trener Dejan Stanković kazao da je Jurčeviću majka Srpkinja
Pogledaj originalni članak

Mario Jurčević, lijevi bek Olimpije kojemu će za nekoliko dana s ljubljanskim klubom isteći ugovor, po svemu sudeći karijeru neće nastaviti u Crvenoj zvezdi jer mu je otac Hrvat.

Portal Informer prenosi da su Delije zaprijetile bojkotom ako stigne u Beograd, što je čelnike kluba natjeralo na povlačenje:

– Delije ne vode klub, ali njihovo mišljenje je vrlo važno. Kada je riječ o angažmanu hrvatskih nogometaša ili onih koji su nekoć igrali u Partizanu, njihov stav je jasan – to ne dolazi u obzir.

Navijači nisu promijenili mišljenje čak ni kada im je trener Dejan Stanković kazao da je Jurčeviću majka Srpkinja. Rečeno mu je da igrač s takvim imenom i prezimenom ne može igrati za Zvezdu – otkrio je Informeru neimenovani sugovornik te dodao:

– Zvezda je i u ljeto 2018. godine razmatrala dovođenje Brazilca Sammira, međutim, čim su navijači Zvezde to doznali, trenutačno su zaustavili pregovore. I tu nije bilo rasprave. Da nije igrao za hrvatsku reprezentaciju, ne bi bili tako izričiti – kazao je isti sugovornik.

Mariju Jurčeviću majka je Srpkinja zbog čega je mogao dobiti i tamošnju putovnicu. Inače ima slovensko državljanstvo te nikada nije nastupao za hrvatske klubove.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 46

MA
MarasG
09:34 21.07.2020.

Od njihovog "sv,save " pa do danasnje generacije oni njeguju i zive fasizam.

RU
Rusvaj
08:59 21.07.2020.

Bolesnici

PR
primera
09:24 21.07.2020.

Hoće li se oglasiti Pupi i Milošević...