SLAVLJE U SRBIJI

Hrvat očitao lekciju Srbima! Brutalno ga vrijeđali, njegov odgovor je za pamćenje

12.12.2019.
u 21:28
"Velimir Perasović, hrvatski trener na klupi Baskonije, bio je brutalno vrijeđan s tribina. Na osnovu nacionalne pripadnosti su navijači imali što mu poručiti", navodi srpski Blic.
Pogledaj originalni članak

Košarkaši španjolske Baskonije u Beogradu su svladali Crvenu zvezdu sa 72:64 u 11. kolu Eurolige. Crveno-bijeli tako su prekinuli niz od tri uzastopne pobjede zaredom.

Najbolji kod gostujuće momčadi bio je Nik Stauskas s 22 koša, dok je kod Zvezde najraspoloženiji brio Lorenzo Brown s 20 poena.

Španjolsku momčad vodi bivšu hrvatski izbornik Velimir Perasović kojeg su domaći navijači dočekali "na nož".

"Velimir Perasović, hrvatski trener na klupi Baskonije, bio je brutalno vrijeđan s tribina. Na osnovu nacionalne pripadnosti su navijači imali što mu poručiti", navodi srpski Blic.

No, Perasović se ponio dostojanstveno.

"On se ponio gospodski i ni u jednom trenutku nije upao u vatru ili tome pridavao pažnju", dodaje Blic.

Baskonia je trenutačno na devetom mjestu ljestvice Eurolige, dok je Zvezda na 12. poziciji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

NA
navijala
22:56 12.12.2019.

Naslov "novinarski",a tekst ubi bože .

FA
fake
23:57 12.12.2019.

"Na osnovu nacionalne pripadnosti su navijači imali što mu poručiti"------prekrasno sročeno.Ajmo dalje vijesti iz pašaluka.....

40
402
22:12 12.12.2019.

A imate koga slaviti ?Kokosara generala.Pogledajte na youtube hapsenje jednog t.z. generala ,kokosara.A sa druge strane pogledajte prave generale :Ante Gotovina ili Praljka.A ponasanje u sudnici ,kokosarsko ,klosarsko.