KOMENTIRANJE SP-A

Hrvat najtraženiji na saudijskoj televiziji SBC

Foto: Privatni album
Hrvat najtraženiji na saudijskoj televiziji SBC
24.11.2022.
u 14:12
U gostovanju od sati i pol, hrvatski je trener, naravno, pričao i o hrvatskoj reprezentaciji. Zanimalo je i Saudijce imamo li problema s napadačkom linijom i koliko će još igrati Luka Modrić. Kao i rasplet Svjetskog prvenstva u Kataru.
Pogledaj originalni članak

Pobjeda Saudijske Arabije nad Argentinom ipak je još najveće iznenađenje Svjetskog prvenstva u Kataru. Logično je stoga da mediji u Saudijskoj Arabiji i dalje ovih dana eksploatiraju tu temu.

Jedna od traženijih osoba za nogometni razgovor je Romeo Jozak. Prvi čovjek nogometnog razvoja Saudijske Arabije gostovao je u najpoznatijoj televizijskoj emisiji na postaji SBC...

U gostovanju od sati i pol, hrvatski je trener, naravno, pričao i o hrvatskoj reprezentaciji. Zanimalo je i Saudijce imamo li problema s napadačkom linijom i koliko će još igrati Luka Modrić. Kao i rasplet Svjetskog prvenstva u Kataru. Zanimljivo, Jozak je intervju odradio na španjolskom jeziku jer zbog tehničkih problema Saudijci nisu imali dostupnog prevoditelja za engleski jezik. Također, tema je bila i nogometni razvoj Saudijske Arabije i u toj priči njegovi poslodavci jako puno očekuju od Romea Jozaka... 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
16:26 24.11.2022.

Dakle, Jozak je višejezičan. Hrvatski,engleski,španjolski.....Pohvalno. Više jezika -širi obzori.