U BEOGRADU

Horor: Leš ubijenog navijača stajao ispred škole, pored njega se igrala djeca

02.11.2019.
u 09:19
Policija je Markovićevo tijelo pronašla 50 metara od dvorišta Osme beogradske gimnazije u kojem je bilo puno djece.
Pogledaj originalni članak

Vođa navijača beogradskog Partizana Ljubomir Marković (37) ubijen je sinoć u naselju Šumice. Marković je likvidiran s dva hica u glavu, a ukupno je odjeknulo šest hitaca.

I Marković je bio naoružan, a policija je njegovo tijelo pronašla 50 metara od dvorišta Osme beogradske gimnazije u kojem je bilo puno djece. Telegraf piše da je njegovo tijelo policija pronašla na pola puta između škole i balona za rekreativni nogomet. I balon je bio prepun djece.

Puno je roditelja čekalo svoju djecu ispred balona kada su odjeknuli pucnjevi. Marković je po svemu sudeći istrčao iz balona i pokušao pobjeći. No, ubojica ga je prvo oborio hicem, a onda mu prišao i okončao mu život pucnjevima u glavu.

Marković je bio jedan od vođa grupe "Alkatraz" i veoma aktivan na južnoj tribini Partizanovog stadiona.

Također, bio je osuđen na 30 godina zatvora zbog ubojstva francuskog državljanina u Beogradu, ali mu je kazna prepolovljena pa je ove godine izašao iz zatvora u Mitrovici.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

KO
konzerva
09:47 02.11.2019.

ko o cemu tzv hr portali o srbima tugo

Avatar Uskok
Uskok
14:24 05.11.2019.

Kratko i jasno, To vam je Srbija. Mi smo dva svijeta različita. Nebo i zemlja.

DU
Deleted user
09:34 02.11.2019.

Suza mi suzu goni. Kakva lepa zemlijca!